2 medewerkers in beeld

Samen op zoek naar de beste maatwerkoplossing

Nieuws

Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven: wij zijn er voor u

16 jan 2023 1 minuut

Iedere werkdag staan wij, de Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven (CBD), graag voor u klaar. Maar wat doen we eigenlijk allemaal? Welke toegevoegde waarde bieden wij u?

Wij bieden maatwerkoplossingen
Met onze schadeverzekeringen bieden wij maatwerkoplossingen voor uw zakelijke relaties om risico’s zo goed mogelijk af te dekken. U inventariseert de risico’s en adviseert uw relatie, wij helpen u dat zo goed mogelijk te doen. Is de ideale oplossing niet mogelijk? Dan kijken we samen met u naar andere passende oplossingen. Een risico niet verzekeren kan ook een goed alternatief zijn.

Wij zijn uw sparringpartner 
Soms is het prettig om te sparren. Te profiteren van de kennis en ervaringen van anderen. Samen naar risico’s kijken geeft andere invalshoeken. Wat weer kan leiden tot verrassende oplossingen en mogelijkheden waar u nog niet eerder aan gedacht had. 

Samen bereik je meer!
Een bekend spreekwoord is: 2 weten meer dan 1. Met deze gedachte staan we voor u klaar. Want onze kernwaarde is er zijn voor het duurzame succes van onze adviseurs. Wij proberen dan ook samen met u het perfecte maatwerk voor uw relatie te leveren. Zodat u de waarde van uw advies vergroot. En daar helpen wij u graag bij. 

Neem gerust contact met ons op
De collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Mailen kan ook naar CBDschade@avero.nl.  

Ook interessant voor u