Met een Collectieve AOV verzekeren zakelijke partners zich samen voor arbeidsongeschiktheid

11 mrt 2020
10 minuten
Arbeidsongeschiktheid

Ondernemers werken zelden alleen. Vaak zijn zij onderdeel van een grotere organisatie zoals bijvoorbeeld de partners van een accountantskantoor. Omdat zij samen verantwoordelijk zijn voor hun organisatie, bestaat er ook vaak de behoefte om samen iets te regelen voor het geval 1 van hen arbeidsongeschikt wordt. Dat kan met de Collectieve AOV van Avéro Achmea.

De dienstverlening is vooral gericht op bedrijfscontinuïteit 
Bij de Collectieve AOV kunnen inkomens tot €300.000 verzekerd worden. Daarnaast is een uitgebreid dienstenpakket onderdeel van de Collectieve AOV. Deze is vooral gericht op bedrijfscontinuïteit en het structureel oplossen van problemen die zorgden voor uitval. Denk hierbij aan bedrijfskundig advies over de organisatiestructuur en bedrijfsprocessen, mediation voor het oplossen van conflicten en coaching voor persoonlijke groei. 

De Collectieve AOV sluit u vanaf 3 deelnemers
De Collectieve AOV is bedoeld voor franchisegevers, coöperaties en partners waarbij 3 of meer deelnemers verzekerd worden.

Belangrijke productkenmerken

  • Flexibele deelnamegraad
  • 1 premiepercentage voor alle deelnemers
  • De Collectieve AOV is een zuivere sommenverzekering
  • Eindleeftijd 55 of 60 t/m 68 jaar, per contract 2 varianten mogelijk
  • 100% beroepsarbeidsongeschiktheid
  • Individuele voortzetting zonder medisch waarborgen mogelijk
  • Premiepercentage staat vast bij contractjaren van 1 en 3 jaar

Ga naar onze speciale Collectieve AOV themapagina en overtuig uw relatie
Bent u op zoek naar tips, weetjes en inspirerende praktijkverhalen? Ga dan naar onze speciale Collectieve AOV themapagina. Hier vindt u niet alleen artikelen van andere adviseurs, maar ook verhalen uit de praktijk. Zo kunt u uw relatie nog beter informeren over de risico’s rondom arbeidsongeschiktheid en bedrijfscontinuïteit. En uw meerwaarde als trusted advisor versterken.

Contact met een deskundige
Bel onze Commerciële Binnendienst als u vragen heeft: 055 579 21 00. Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is: inkomen.avero@achmea.nl.