Adfiz Platformbijeenkomst

Op woensdag 16 september is de online platformbijeenkomst van Adfiz. Als partner van Adfiz, vindt u ons op de Kennismarkt met onze visie op Risicomanagement. We nodigen u uit om daar met ons in gesprek te gaan.

Programma Platformbijeenkomst

De bijeenkomst start met een plenair programma gehost door Mathijs Bouman. Mathijs is econoom en columnist voor het FD en regelmatig te gast bij nieuws- en actualiteitenprogramma’s, zoals RTL-Z, RTL Nieuws en EenVandaag. Mathijs gaat in op de belangrijkste financieel-economische trends en ontwikkelingen en de relevantie daarvan voor de hoogte van de rente. Daarnaast vertelt hij over de sociaaleconomische stand van zaken in ons land. Dit alles in het licht van de op de Prinsjesdag gepresenteerde Miljoenennota. Over de gevolgen daarvan voor onze branche gaat hij vervolgens in gesprek met Enno Wiertsema. 

Er zijn ook 4 expertsessies 
- Transparantie - Ludger de Bruijn over de Wijzigingswet financiële markten 2021.
- Pensioenakkoord - Leden van de Pensioencommissie over de uitweg die is gevonden voor de compensatieproblematiek bij verzekerde regelingen.
- Verduurzaming - De expertsessie ‘Verduurzamen van woningen begint bij de financieel adviseur, feit of fabel?’ is een interactieve sessie van NHG. 
- Assurantiebelasting – Met de komst van het provisieverbod in 2013 is er een wijziging opgetreden in de maatstaf voor de assurantiebelasting. 
 
Aanmelden of meer weten over het programma? 
Kijk op de site van Adfiz.