Waardewijs Pensioen Individueel

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
​Pensioenoplossing voor bedrijven met individuele pensioenwensen

​Het Waardewijs Pensioen Individueel. Een pensioenproduct dat volledig tegemoet komt aan de wens van werkgevers om met die ene bepaalde medewerker – een directeur (geen DGA), manager in loondienst of wellicht een hoog gekwalificeerde medewerker – net even een andere pensioenovereenkomst te sluiten.

​Voor deze medewerker kunt u bij Avéro Achmea nu een individuele pensioenovereenkomst afsluiten.

Het Waardewijs Pensioen Individueel zocht haar aansluiting bij de andere Waardewijs Pensioen producten. Ook nu is er een keuze uit wel of geen ANW-hiaat en tussen life cycle beleggen of opting out. U kunt deze specifieke medewerker hierbij wel de keuze bieden uit het wel of niet verzekeren van een nabestaandenpensioen. De medewerker krijgt natuurlijk de gewenste flexibiliteit om onder andere eerder of juist later met pensioen te gaan.

Onafhankelijk adviseur
U kunt onze producten en diensten alleen afsluiten via uw adviseur. Wij werken niet direct maar altijd via een adviseur. Uw adviseur beoordeelt of een product of dienst goed bij u past. Daarvoor kijkt hij onder andere naar: Wat is uw financiële situatie? Wat weet u van het product of dienst? Wat is uw ervaring hiermee? Wat is uw doel? Hoeveel risico wilt of kunt u nemen? Dit noemen wij uw klantprofiel. Wij geven zelf geen advies aan consumenten en bedrijven en zijn alleen de aanbieder van uw product of dienst.  

​Dit is een product waarin geld wordt belegd. Als u geen ervaring heeft met beleggen of als u wilt weten welke samenstelling van beleggingen het beste bij uw persoonlijke situatie past, dan raden wij u aan een deskundige te raadplegen, zoals een financieel adviseur, een personal financial planner of een verzekeringsadviseur.​

 

Niet alles is verzekerd
Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze polisvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.

Algemene informatie verzekeringen
Op www.allesoververzekeren.nl leest u een uitleg over dit soort verzekeringen.. Voor algemene informatie over deze en andere verzekeringen kunt u ook kijken op de website www.wijzeringeldzaken.nl. Deze website wijst consumenten met vragen over geldzaken de weg naar betrouwbare informatie zonder commercieel doel.

Meer informatie

 


Terug naar boven