Waardewijs Pensioen Compact

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Waardewijs Pensioen Compact vanaf 1 januari 2013
  • Pensioengericht beleggen met vooruitstrevende life cycles
  • U bepaalt de hoogte van de premie
  • Administratieve eenvoud en gemak bij lage administratiekosten

​Waardewijs Pensioen Compact

Waardewijs Pensioen Compact is een heldere premieovereenkomst op basis van netto staffels. Dit zorgt voor transparantie van de kosten. Wij merken dat (kleinere) werkgevers behoefte hebben aan een goed pensioenadvies dat ook financieel te dragen is. Het Waardewijs Pensioen Compact heeft minder keuzemogelijkheden dan het Waardewijs Pensioen. Het product is helder, betaalbaar en eenvoudig in te passen in een adviestraject bij uw adviseur. Deze voordelen ziet u bij ons terug in de administratiekosten. Deze zijn in de meeste gevallen lager dan (en anders gelijk aan) het Waardewijs Pensioen. Wij bieden u daarbij eenvoud en gemak in de administratie.
Optimaal rendement met onze geavanceerde life cycles als het economisch minder gaat

Onze geavanceerde life cycles zijn vooruitstrevend in de markt. Door de brede spreiding over negen pensioenfondsen willen wij een optimaal rendement bereiken voor uw werknemers. Een brede spreiding betekent ook minder risico bij een gelijk rendement. In de life cycles wordt het risico van de beleggingen geleidelijk afgebouwd. De life cycles zijn bij ons zo ingericht dat in slechte economische tijden de kans op grote tegenvallers zo klein mogelijk is. Het pensioen van uw werknemers moet namelijk iets zijn waar ze naar uit kunnen kijken. Wilt u meer weten? Vraag het uw adviseur.

Administratief gemak door koppeling met de Basisregistratie Personen

Waardewijs Pensioen maakt gebruik van een administratie die is gekoppeld aan de Basisregistratie Personen (BRP; voorheen GBA). U hoeft bijvoorbeeld geen adreswijziging van een werknemer aan ons door te geven. Een gemak voor u.

Online inzage in de pensioenregeling en eenvoudig wijzigingen doorgeven

U en uw werknemers krijgen toegang tot onze online omgeving Pensioen Online. U krijgt inzicht in de pensioenregeling en kunt administratieve wijzigingen doorgeven. Deze wijzigingen worden via Straight Through Processing (STP), oftewel direct, verwerkt. Uw werknemers krijgen inzicht in hun pensioenpolis en kunnen het beleggersprofiel wijzigen.

Heeft u een licentie afgenomen bij Benefits Plaza dan kunt u van deze administratie gebruik blijven maken. De wijzigingen die u hierin doorgeeft verwerken wij in onze administratie.

Onafhankelijk adviseur vertaald uw wensen naar een passende pensioenoplossing.

U kunt onze producten en diensten alleen afsluiten via uw adviseur. Uw adviseur beoordeelt of een product of dienst goed bij u past. Samen met uw adviseur maakt u ook afspraken over wie welke werkzaamheden verricht. Bij aanvang, maar ook tijdens de looptijd van de pensioenregeling. Wij sluiten met de serviceniveaus in het Waardewijs Pensioen Compact aan op de afspraken die u met uw adviseur maakt.

Dit is een product waarin geld wordt belegd. Als u geen ervaring heeft met beleggen of als u wilt weten welke samenstelling van beleggingen het beste bij uw persoonlijke situatie past, dan raden wij u aan een deskundige te raadplegen, zoals een financieel adviseur, een personal financial planner of een verzekeringsadviseur.
 
Niet alles is verzekerd
Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze polisvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.
 

Algemene informatie verzekeringen
Op www.allesoververzekeren.nl leest u een uitleg over deze verzekering. Voor algemene informatie over deze en andere verzekeringen kunt u ook kijken op de website www.wijzeringeldzaken.nl. Deze website wijst consumenten met vragen over geldzaken de weg naar betrouwbare informatie zonder commercieel doel.

Meer informatie


 

Meer downloads

Terug naar boven