Preventie en aanvullende diensten

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Preventie en aanvullende diensten
  • Eenvoudige aanlevering gegevens
  • Eén loket voor vragen
  • Volledige regie op de verzuimketen

​Grip op Verzuim: preventie en aanvullende diensten

​Met Grip op Verzuim kunt u de verplichte loondoorbetaling en de juiste verzuimbegeleiding verzekeren. Zodat uw werknemers snel kunnen terugkeren naar hun werk.  Daarnaast biedt Grip op Verzuim aanvullende diensten die u ondersteunen bij preventie en re-integratie.
​De aanvullende diensten van Grip op Verzuim
 
Verhaal- en re-integratieservice
  • Is een ander aansprakelijk voor het verzuim van uw werknemer? Wij verhalen op uw verzoek uw schade(netto loonkosten en re-integratiekosten). 
  • Met onze re-integratieservice bieden wij wachtlijstbemiddeling, traumaopvang en gedeeltelijke vergoeding van re-integratiekosten.
E-learning opleiding preventiemedewerker
Elk bedrijf is verplicht om een preventiemedewerker aan te wijzen. Bij bedrijven tot 25 medewerkers mag dit de eigenaar zelf zijn. Heeft uw bedrijf meer dan 25 medewerkers, dan stelt u een preventiemedewerker aan. Een bedrijf moet ook aantonen dat het kennis heeft over het voorkomen van verzuim. Wij bieden de vernieuwde E-learning opleiding voor preventiemedewerker. U volgt de opleiding dus online.
 
Niet alles is verzekerd
Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze polisvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.
 

 

Alle relevante downloads

Terug naar boven