BeZaVa

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Header Bezava man achter bureau

Wet BeZaVa: Wat verandert er voor u als werkgever vanaf 1 januari 2017?

Bent u als werkgever eigenrisicodrager WGA? Dan bent dat op dit moment voor alleen vaste medewerkers. Werkt u ook met tijdelijke medewerkers (flexwerkers)? Dan zijn deze flexwerkers verzekerd via het UWV. Vanaf 1 januari 2017 gaat dit veranderen.

Vanaf 1 januari 2017 gaat de laatste fase van de Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters (BeZaVa) in. Met de laatste wetswijziging van BeZaVa wordt u vanaf 1 januari 2017 als eigenrisicodrager ook verantwoordelijk voor de WGA-lasten en re-integratie van uw arbeidsongeschikte flexwerkers. Maar wat zijn hiervan de gevolgen voor u als werkgever? En welke keuze maakt u in het eigenrisicodragen?

Lees hier alles over de wet BeZaVa! Hoe het tot nu toe is geregeld en wat er gaat veranderen. Ook wat dit betekent voor u als werkgever, uw WGA Uitstapverzekering en uw premie.

Wilt u meer informatie?
Kunt u uw antwoord niet vinden bij de Veelgestelde vragen? Of heeft u andere vragen over BeZaVa? Uw adviseur helpt u graag! Samen vindt u de verzekeringen die het beste passen bij uw situatie.
Terug naar boven