ToplandPolis: maatwerk voor uw agrarische bedrijfsrisico’s

Snel naar...
  • Maatwerk voor agrarische risico’s
  • 1 pakket voor al uw schadeverzekeringen
  • U stelt uw eigen pakket samen
  • U krijgt deskundig advies

ToplandPolis: maatwerk voor uw agrarische bedrijfsrisico’s

Als agrarisch ondernemer wilt u graag dat uw werkzaamheden altijd door kunnen gaan. U verdient uw brood met uw producten en uw klanten rekenen op u. Verstoringen in uw bedrijfsproces wilt u voorkomen. Een goede verzekering van uw bedrijfsrisico’s geeft rust. Want als er toch wat gebeurt, wilt u snel weer in bedrijf zijn.

De ToplandPolis biedt u de mogelijkheid om alleen de onderdelen te verzekeren die u belangrijk vindt. Uw verzekeringsadviseur en de agrarisch specialisten van Avéro Achmea ondersteunen u hierbij. Zij helpen u bij het inventariseren van uw bedrijfsrisico’s. Op basis van deze risico’s beoordelen zij samen met u hoe u het beste met deze risico’s kunt omgaan. Dit advies gaat verder dan alleen een verzekering. Soms is een verzekering de beste oplossing, soms zijn er andere mogelijkheden. Zij weten precies wat er speelt in uw branche. Hierdoor ontvangt u altijd een advies op maat.

U ontvangt 1 polis voor al uw schadeverzekeringen. Deze verzekeringen zijn op elkaar afgestemd. U bent dus nooit dubbel verzekerd. De ToplandPolis is geschikt voor ondernemers in de landbouw en in de glastuinbouw.

Niet alles is verzekerd
Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze verzekeringsvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u bij het maken van een goede keuze.

Meer weten of een offerte aanvragen?
Uw adviseur helpt u graag. Samen vindt u de verzekeringen die het beste passen bij uw situatie.

 

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

 

 

Terug naar boven