Zaken Zekerplan Personenautoverzekering en Bestelwagenverzekering

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Avéro UBR
  • Zorgeloos rijden en vervoeren
  • Hoge instapkorting
  • U bepaalt wat u verzekert

Uw personenauto's en bestelauto's uitstekend verzekerd

Met een zakelijke autoverzekering bent u verzekerd voor schade die u of uw medewerker met de personenauto of bestelauto bij een ander maakt.

U bent nergens zonder personenauto of bestelauto. Een goede zakelijke verzekering voor uw wagenpark is dan ook onmisbaar. De Auto Xcellentverzekering en Bestel Xcellentverzekering bieden u als ondernemer of zzp'er een passende oplossing die aansluit op uw situatie.

Keuze uit WA, WA Beperkt Casco en WA Casco

Auto Xcellent en Bestel Xcellent biedt u 3 standaard verzekeringen: WA, WA Beperkt Casco en WA Casco.

WA WA Beperkt Casco WA Casco
Schade aan anderen (WA)
Ruit
Diefstal en inbraak
Brand, storm en natuur
Aanrijding en vandalisme
Meer Meer Meer

 

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in de download sectie onderaan de pagina voor alle voorwaarden..

Kies de juiste verzekering

Een afspraak met een belangrijke opdrachtgever af moeten zeggen vanwege schade aan uw auto. Niet in staat zijn bestellingen op tijd te leveren vanwege problemen met uw bestelauto's. U moet er vast niet aan denken! Dankzij de diverse keuzes die onze Auto Xcellentverzekering en Bestel Xcellentverzekering u bieden, heeft u een verzekering op maat en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Voorbeeld uit de praktijk

Verhuisbedrijf Verkuijlen doet goede zaken. Hun vijf verhuiswagens rijden af en aan en zijn volledig volgeboekt. Uitval van een van deze wagens zou dan ook direct problemen opleveren. Toen een van de wagens bij een ongeluk behoorlijk beschadigd raakte, was paniek gelukkig niet nodig. Dankzij de Bestelautoverzekering Bestel Xcellent stond er direct vervangend vervoer klaar en kon Verkuijlen zijn klanten alsnog volgens planning helpen.

Kies de juiste verzekering

U kunt kiezen uit twee verschillende verzekeringen.

Auto Xcellent

Uitstekende bescherming voor uw personenauto's

Deze verzekering biedt u de maximale no-claimkorting van 80%, die u snel opbouwt. Bovendien kunt u profiteren van een no-claimbeschermer, zodat uw no-claimkorting niet direct verloren gaat bij een ongeluk. Is de cataloguswaarde van uw auto niet meer dan € 60.000? En raakt uw nieuwe auto in het 1e jaar total loss? Dan keren we de nieuwwaarde uit. Is de cataloguswaarde van uw auto meer dan € 60.000? Neemt u dan contact op met uw adviseur.

Keuze uit extra dekkingen

Uw standaard Auto Xcellent-verzekering kunt u uitbreiden met een of meer aanvullende dekkingen. Zo stelt u zelf de ideale personenautoverzekering samen.

Bestel Xcellent

Uitstekende bescherming voor uw bestelauto's

Bij deze verzekering krijgt u een hoge instapkorting die kan oplopen tot 80%! Laat u eventuele reparaties aan uw bestelauto uitvoeren door een door ons geselecteerd herstelbedrijf? Dan regelen wij voor u vervangend vervoer.

Keuze uit extra dekkingen

Uw standaard Bestel Xcellent-verzekering kunt u uitbreiden met een of meer aanvullende dekkingen. Zo stelt u zelf de ideale zakelijke bestelautoverzekering samen.

 

Dit kunt u ook verzekeren binnen de rubriek verkeer

De Avéro kunt u ook uw werkmaterieel en goederentransport goed verzekeren

Handig om te weten

De voordelen van Avéro Achmea: onafhankelijke juristen, alles in één pakket en korting:

  • Al uw bedrijfsrisico's verzekerd in één pakket

    De Auto Xcellentverzekering en Bestel Xcellentverzekering zijn onderdeel van het Zaken Zekerplan; al uw verzekeringen in één pakket.

  • Meerdere verzekeringen? Korting!

    Sluit u binnen het Zaken Zekerplan meerdere verzekeringen af in verschillende rubrieken, dan krijgt u korting. Deze kan oplopen tot maximaal 8%.

Ook uw personenauto's en bestelauto's uitstekend verzekeren?

Laat u adviseren over de Auto Xcellentverzekering en Bestel Xcellentverzekering door een onafhankelijke, deskundige adviseur. Hij of zij geeft uw bedrijf professioneel advies en houdt altijd rekening met uw situatie, financiële mogelijkheden en speciale wensen.

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

 De informatiedocumenten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze informatiedocumenten geen rechten ontlenen. Met het informatiedocument kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Het informatiedocument helpt u onze verzekering te vergelijken met andere aanbieders.
Terug naar boven