Zaken Zekerplan Persoonlijke en Collectieve Ongevallenverzekering

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Avéro UBR
 • Financiële compensatie na een ongeval
 • U kunt uzelf en uw medewerkers 24/7 verzekeren
 • U bepaalt zelf de hoogte van het verzekerd bedrag

Bescherming voor uzelf en uw medewerkers

Met de Persoonlijke of Collectieve Ongevallenverzekering kunt u financiële compensatie ontvangen als u of uw medewerker te maken krijgt met een ongeval. U, uw werknemer of nabestaande bent verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden van u of uw medewerker na een ongeval.

Voor uw bedrijf is de gezondheid van uw medewerkers belangrijk. En dus zorgt u goed voor hen. Ook als er iets vervelends gebeurt. Bijvoorbeeld als uw medewerker een ongeluk krijgt en daardoor invalide wordt. De Ongevallenverzekering helpt dan. Met een passende uitkering en goede service. En omdat u ook aan uzelf moet denken, kunt u ook de Persoonlijke Ongevallenverzekering afsluiten, voor u als ondernemer of zzp’er.

Dit is wel en niet verzekerd

Wel verzekerd is o.a.

 •  Als uw werknemer een ongeval krijgt (Collectieve Ongevallenverzekering).
 •  Als u een ongeval krijgt (Persoonlijke Ongevallenverzekering).
 •  Als de 24-uursdekking is afgesloten ongevallen in werktijd én in privétijd.
 •  Bepaalde beroepsziekten, zoals koepokken, miltvuur, mond- en klauwzeer en tetanus (Persoonlijke Ongevallenverzekering).
 •  Letsels als: bevriezing, verbranding, verdrinking, verstikking, acute vergiftiging en verstuiking, ontwrichting, verrekking en scheuring van spieren, banden en pezen.

Niet verzekerd is o.a.

 •  Als uw werknemer of u een ongeval krijgt door het plegen van een misdrijf.
 •  Als uw werknemer of u als professional een ongeval krijgt tijdens het beoefenen van een sport.
 •  Als uw werknemer of u met opzet een ongeval krijgt.
 •  Als er sprake is van alcohol of drugsmisbruik.

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze voorwaarden Persoonlijke Ongevallenverzekering en Collectieve Ongevallenverzekering.

Een bedrag bij invaliditeit en overlijden

Uw medewerker krijgt tijdens magazijnwerkzaamheden een ongeval? Of u krijgt onderweg naar een klant of naar huis een ernstig auto-ongeluk? De gevolgen kunnen groot zijn; denk aan blijvende invaliditeit of zelfs overlijden. Onze Collectieve of Persoonlijke Ongevallenverzekering keert in dat geval een bedrag uit.

Voorbeeld uit de praktijk

Sjoerd de Vries werkt al jaren voor een lasbedrijf. Tijdens een onbewaakt ogenblik raakt zijn arm bekneld in een van de machines. Zijn collega's zijn er snel bij om hem te helpen, maar kunnen niet voorkomen dat Sjoerd ernstig gewond raakt. Hij kan zijn werkzaamheden niet meer uitvoeren. Omdat hij de hoofdkostwinner is, heeft dit grote gevolgen voor het inkomen van zijn gezin. Dankzij de Collectieve Ongevallenverzekering ontvangt Sjoerd een bedrag dat een groot deel van de zorgen wegneemt.

Kies uw verzekering

Er zijn twee mogelijke Ongevallenverzekeringen:

Extra zekerheid van al uw medewerkers

Wilt u invulling geven aan goed werkgeverschap? Met de Collectieve Ongevallenverzekering biedt u uw medewerkers extra bescherming bij ongelukken. Onder werktijd en in privétijd. Als een medewerker door een ongeluk blijvend invalide wordt of overlijdt, keren we het daarvoor verzekerde bedrag of jaarinkomen uit.

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze voorwaarden Collectieve Ongevallenverzekering.

Handig om te weten

De voordelen van Avéro Achmea: onafhankelijke juristen, alles in één pakket en korting:

 • Al uw bedrijfsrisico's verzekerd in één pakket

  De Ongevallenverzekering is onderdeel van het Zaken Zekerplan; al uw verzekeringen in één pakket.

 • Meerdere verzekeringen? Korting!

  Sluit u binnen het Zaken Zekerplan meerdere verzekeringen af in verschillende rubrieken, dan krijgt u korting. Deze kan oplopen tot maximaal 8%.

Ook uzelf en uw medewerkers beschermen bij een ongeval?

Laat u adviseren over de Ongevallenverzekering door een onafhankelijke, deskundige adviseur. Hij of zij geeft uw bedrijf professioneel advies en houdt altijd rekening met uw situatie, financiële mogelijkheden en speciale wensen.

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

 
De informatiedocumenten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze informatiedocumenten geen rechten ontlenen. Met het informatiedocument kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Het informatiedocument helpt u onze verzekering te vergelijken met andere aanbieders.
Terug naar boven