Zaken Zekerplan Brand

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
 • Maximale zekerheid voor uw bedrijf
 • Advies bij risicobeheer
 • Aantrekkelijke pakketkorting, oplopend tot 8%

​Bescherm uw bedrijfspand en inboedel goed

​Met onze Zaken Zekerplan brandverzekering verzekert u uw bedrijf, pand, inboedel en voorraden tegen brand. Daarnaast bent u beschermd tegen schade door bliksem, storm, regen, sneeuw, hagel, smeltwater, diefstal, inbraak en vandalisme.

Brandverzekeringen

1 op de 4 branden heeft een elektrische oorzaak. Een brand heeft nare gevolgen voor uw pand, product en uw spullen. Ook kan uw bedrijf hierdoor een tijd stil liggen. Voorkomen is beter. Daarom is een elektrakeuring verplicht bij een brandverzekering. Een elektra-inspecteur controleert of uw elektrische installatie veilig is. Lees hier meer over elektrakeuringen.

Brandverzekeringen: aanvullende verzekeringen
Heeft u een brandverzekering van Avéro Achmea? Dan kiest u met onderstaande aanvullende verzekeringen een dekking op maat. Zo beschermt u precies wat voor uw bedrijf belangrijk is.

 
 • Uniekverzekering
  Met de Uniekdekking zijn uw bedrijfspand en de inboedel allrisk verzekerd. Ook schade die is veroorzaakt door u of uw personeel is met de Uniekdekking verzekerd.
 • Glasverzekering
  De Glasverzekering verzekert glasschade. Als de ruit moet worden vervangen én als een noodvoorziening nodig is.
 • Uitgebreide Bedrijfsschadeverzekering
  Met de Uitgebreide Bedrijfsschadeverzekering bent u beschermd tegen winstverlies als de omzet terugloopt door brandschade bij uw eigen bedrijf of bij anderen. Bijvoorbeeld als een leverancier tijdelijk niet kan leveren of als een publiekstrekker in de omgeving minder publiek trekt. En is uw administratie verwoest? Deze verzekering vergoedt de reconstructiekosten.
 • Elektronicaverzekering
  De Elektronicaverzekering dekt uw elektronische apparaten, zoals kasregisters en kopieermachines, ruimschoots. Computerapparatuur valt niet onder deze verzekering.
 • Personal Computerverzekering
  De Personal Computerverzekering dekt uw computers en randapparatuur (zoals printers), de eventuele huur van tijdelijke hardware en de reconstructiekosten van verwoeste databestanden.
 • Kasgeldverzekering
  De Kasgeldverzekering dekt het kasgeld van uw bedrijf bij brand, bliksem en stormschade, maar ook bij diefstal en afpersing.
 • Koelschadeverzekering
  De Koelschadeverzekering dekt de voedingsmiddelen die in de koelruimte waren opgeslagen bij brand. En als deze door storing aan de elektriciteitsvoorziening zijn bedorven.
 
De Brandverzekering en de hierbij horende aanvullende verzekeringen zijn onderdeel van het Zaken Zekerplan
Hiermee heeft u heel handig al uw verzekeringen in 1 pakket.
 
Pakketkorting
U ontvangt korting als u meerdere verzekeringen in het pakket sluit. Deze korting kan oplopen tot maximaal 8%.
 
Niet alles is verzekerd
Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze polisvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.
 
Meer weten of een offerte aanvragen?
Uw adviseur helpt u graag. Samen vindt u de verzekeringen die het beste passen bij uw situatie.
 
 
Terug naar boven