Wagenparkverzekering

Snel naar...

Avéro UBR
Wagenpark
 • Beter inzicht in schadecijfers
 • Stel zelf uw verzekering samen
 • Snelle afhandeling van schade

  Houd uw bedrijf mobiel met de Wagenparkverzekering

  Met de Wagenparkverzekering verzekert u de diverse bedrijfsmotorrijtuigen die u heeft; bij schade bent u verzekerd van snelle schade-afhandeling.

  U heeft een bedrijfs­wagenpark? Bestaande uit 10 personenauto’s van de zaak? Of juist uit ruim 100 verschillende bedrijfswagens? ​Onze Wagenparkverzekering past zich aan uw wensen aan, met de juiste dekking en een passende premie. Zo heeft u altijd de juiste Wagenpark­verzekering.

  Keuze uit WA, WA Beperkt Casco en WA Casco

  De Wagenparkverzekering biedt u 3 standaard verzekeringen: WA, WA Beperkt Casco en WA Casco.

  WA WA Beperkt Casco WA Volledig Casco

  Schade aan anderen (WA)

  Ruit

  Diefstal en inbraak

  Brand, storm en natuur

  Aanrijding en vandalisme

  Meer Meer Meer

  Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze voorwaarden Wagenparkverzekering.

  Uw wagenpark op maat verzekerd

  Voor uw onderneming is uw wagenpark onmisbaar. Uw medewerkers zitten bijvoorbeeld veel op de weg voor afspraken met klanten. Of uw bedrijf maakt gebruikt van tientallen bestelwagens om uw producten tijdig bij opdrachtgevers af te leveren. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje en schade is zo ontstaan. Dankzij onze Wagenparkverzekering is eventuele schade goed verzekerd en snel hersteld. Bovendien krijgt u ook inzicht in het voorkomen van schade.

  Voorbeeld uit de praktijk

  Verhuisbedrijf De Vries & zn doet goede zaken. Hun vijftien verhuiswagens rijden af en aan en zijn volledig volgeboekt. Tijdens een rit raakt een van de wagens betrokken bij een ongeluk. De schade aan de verhuiswagen is groot, maar ook de spullen in de wagen komen er niet ongeschonden uit. Dankzij de Wagenparkverzekering wordt de schade snel hersteld, staat er direct vervangend vervoer klaar en wordt ook de schade aan de goederen betaald.

   

  Alle voordelen van de Wagenparkverzekering:

  Keuze uit extra dekkingen

  Uw Wagenparkverzekering kunt u uitbreiden met een of meer aanvullende dekkingen. Zo stelt u zelf de ideale verzekering samen.

   

  Handig om te weten

  • Schade doorgeven?

   Schade melden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

  Terug naar boven