Risico Reductie Plan

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Avéro UBR
 • Helpt u schade te verminderen of zelfs te voorkomen
 • Breed pakket producten en diensten
 • Samenwerking met deskundige partners

Houd uw bedrijf veilig met het Risico Reductie Plan

U bent ondernemer en wilt dat uw bedrijf gezond en veilig is. Het is belangrijk u de risico’s goed kent en deze probeert te beperken. Wij helpen u daarbij met het Risico Reductie Plan. Dit plan biedt u een groot pakket producten en diensten. Deze kunt u gebruiken om schade te verminderen of zelfs te voorkomen. En zo het voortbestaan van uw bedrijf te garanderen.

Schade voorkomen en beperken

Het Risico Reductie Plan biedt u preventie-oplossingen die gericht zijn op het voorkomen en beperken van schade door brand, inbraak, water en diefstal. Wij werken samen met partners op het gebied van beveiliging en preventie. Deze partners leveren kwalitatief uitstekende producten. Bovendien hebben wij met hen gunstige prijsafspraken gemaakt waarvan u kunt profiteren. Hieronder vindt u per onderwerp een preventiekaart. Klik om deze te bekijken:

VvE-bestuurder?

U bent bestuurder van een VvE? Dan moet u er toch niet aan denken dat bij schade blijkt dat u onderverzekerd bent. Ondenkbaar is het niet, want bij veel VvE's blijkt dit het geval. Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor een juiste waardevaststelling van uw gebouw. Wij helpen u daar graag bij met het Risico Reductie Plan voor VVE's. Lees er hier meer over.

Handig om te weten

 • De beste partners

  Binnen het Risico Reductie Plan werken wij samen met partners die alles weten van beveiliging en preventie. Zij leveren uitstekende producten. Bovendien hebben wij gunstige afspraken met hen gemaakt. U kunt van die samenwerking profiteren.

 • Meer weten?

  Wilt u meer weten over het Risico Reductie Plan? Kijk dan op www.risicoreductieplan.nl of vraag uw adviseur.

 • Het Zaken Zekerplan

  U wilt zeker weten dat u goed en compleet verzekerd bent? Met het Zaken Zekerplan verzekert u bijna alle soorten schaderisico’s in 1 pakket. Dat bespaart u tijd, geld en administratief werk. Naast zekerheid krijgt u dus ook veel gemak.

Meer weten over het Risico Reductie Plan of de juiste verzekeringen voor u?

Uw adviseur helpt u graag. Hij of zij geeft uw bedrijf professioneel advies en houdt altijd rekening met uw situatie, financiële mogelijkheden en speciale wensen.

Terug naar boven