Cyber security

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Cyberschade melden

Ook voor cyberincidenten kunt u ons bellen
Avéro UBR 

   

  CyberZeker

   

  Aandacht voor digitale veiligheid

   

Welkom op de pilotpagina van Avéro Achmea CyberZeker.


Op dit moment werken wij samen met een selecte groep adviseurs om de verzekering en bijbehorende diensten te verbeteren. Vanaf 1 januari kunt u CyberZeker bij ons afsluiten.
 
Wilt u alvast meer informatie of heeft u vragen over CyberZeker?
neem dan contact op met de Commerciele Binnendienst, telefoonnummer 088 - 462 46 18
Of stuur een e-mail naar: accountbedrijvenschade.avero@achmea.nl. Zij helpen u graag verder.
 
 

Uw partner in digitale veiligheid

U wilt blijven innoveren. En wij helpen u daarbij. Helemaal als het gaat over cyber security, wat tegenwoordig niet voor niets een populair onderwerp is. De afgelopen jaren hebben MKB-bedrijven veel van hun processen gedigitaliseerd. Dit brengt kansen met zich mee, maar ook risico’s. Denk aan DDoS-aanvallen, e-mails, onbedoelde datalekken door medewerkers en andere cyberrisico’s. Met als mogelijk gevolg dat het bedrijf van uw klant stil komt te liggen. 

Daarom ontwikkelde Avéro Achmea verschillende oplossingen voor u. Zodat uw verzekeringsaanbod up-to-date blijft. En u uw klant goed advies kunt blijven geven over 1 van de grootste bedrijfsrisico’s voor MKB-bedrijven.

 

​​

Cyber security betekent het beschermen van een bedrijf tegen schade door ICT-netwerken, computersystemen en internetverbindingen. Deze schade kan 3 oorzaken hebben: menselijke fouten, technisch falen en cybercrime.

Om u een paar voorbeelden te geven: een medewerker kan een USB-stick kwijtraken waarop vertrouwelijke informatie staat. Verkeerde software kan een computersysteem tijdelijk platleggen. Hackers kunnen gaten vinden in de online beveiliging en een bedrijf vervolgens aanvallen via bijvoorbeeld ransomware of botnets.

Via deze cyberaanvallen leggen zij netwerken plat, eisen zij losgeld, verzamelen zij vertrouwelijke informatie over uw klant of de klanten van uw klant en vernietigen zij data.

​​
Avéro Achmea biedt meerdere cyberoplossingen voor uw MKB-klanten.

 

 1. Wij bieden mogelijkheden die inzicht bieden in de cyberrisico’s en benodigde maatregelen voor een optimale ICT-beveiliging.
 2. Een verzekering waarmee uw klanten gedekt zijn voor de risico’s die hun bedrijf loopt.

 

Online checklist voor cyberrisico’s

Met deze online scan test u zelf snel, eenvoudig en kosteloos wat de grootste cyberrisico’s zijn van uw klant. En welke maatregelen zij willen nemen.

 

 

Cyberverzekering

Deze verzekering dekt schade via computers en internet door menselijke fouten en cybercrime. Wij vergoeden eigen schade én schade aan anderen.                          

 

 

Cyber security-assessment

Onze specialist van Capgemini komt langs bij uw klant en controleert samen met hem alle veel- voorkomende risico’s en beveiligingsmaatregelen.

 

 

 

Hoe kunt u uw klanten nóg beter helpen?

De vraag naar cybersecurity groeit explosief. En dat is niet zo gek. Cyberrisico’s zijn 1 van de grootste risico’s die bedrijven momenteel lopen. Een belangrijk onderwerp dus. Helemaal voor u als verzekeringsadviseur. Daarom hebben wij een aantal oplossingen voor u op een rij gezet. Hiermee stemt u uw huidige aanbod beter af op de nieuwste ontwikkelingen en kunt u uw klanten gerichter advies geven.

 

Antivirus Oplossing

Antivirussoftware herkent, stopt en verwijdert computervirussen. Het beschermt pc’s, laptops en servers 24/7 tegen ransomware en virussen (malware).
 

 

Firewall Oplossing

Een firewall is een denkbeeldige muur die het ingaande en uitgaande informatie- en internetverkeer van uw klant bewaakt. Het houdt ongewenst verkeer tegen.
 

 

Back-up Oplossing

Deze dienst maakt reservekopieën voor uw klant en stelt hierdoor belangrijke gegevens veilig. Want waar mensen werken, gebeuren ongelukken.
 
                                 

 

Patch Management Oplossing

Met patches lossen uw klanten fouten op in hun software. Of brengen zij verbeteringen aan in bestaande programma’s en/of hardware.
 
                                   

 

Monitoring

ICT-monitoring is software die de ICT-omgeving van uw klanten (op locatie of in de cloud) in de gaten houdt. ICT-monitoring controleert hun websites en Outlook op onregelmatigheden, gebreken en fouten.
 

 

Periodieke pentest

Technische pentesten op systemen en phishing-simulaties op medewerkers geven uw klant inzicht in de kwetsbaarheid van zijn organisatie. U verhoogt hiermee de weerbaarheid van zijn bedrijf.
 

 

AVG-checklist

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van kracht. Deze wet bestaat uit allerlei maatregelen die de kans op een datalek beperken. U bent waarschijnlijk al druk bezig geweest met het treffen van voorbereidingen. Deze praktische checklist van Avéro Achmea helpt u daarbij.

 

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

 
De informatiedocumenten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze informatiedocumenten geen rechten ontlenen. Met het informatiedocument kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Het informatiedocument helpt u onze verzekering te vergelijken met andere aanbieders.
 
 
 
 
Terug naar boven