Deterink Financieel Advies

Deterink biedt het gemak van financieel advies met een persoonlijk aanspreekpunt. Wij vinden het belangrijk om mensen inzicht te geven en vervolgens te adviseren. Door samen te kijken naar elke unieke situatie brengen we de financiële risico’s in beeld. We maken een helder overzicht en spreken af welke risico’s je zelf kunt en wilt lopen en wat er uiteindelijk verzekerd moet worden. Door onze jarenlange ervaring en goede onafhankelijke samenwerking met verzekeraars, banken en inkooporganisaties, weten wij welke oplossingen en producten bij je passen. Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

advieskeuze-keurmerk
Deterink Financieel Advies

Adres

Raadhuisplein 10
7651CV Tubbergen

Contact

0546-202685

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Jos heeft ons super geholpen. Naast deskundig advies ook een hoop gezelligheid. Het was erg laagdrempelig en we hadden het gevoel dat we Jos altijd mochten vragen en bellen. Daarnaast ook complimenten aan Elke die alles administratief zo goed voor ons heeft geregeld. Een gouden combi samen. Bedankt voor alles!
star_full star_full star_full star_full star_full
Iris
27 mei 2024
We zijn ontzettend tevreden met de service van Jos en Karin. De gesprekken met Jos hebben wij als zeer prettig ervaren. Jos is kundig, denkt goed mee met je persoonlijke situatie en is ook altijd in voor een grap tussendoor. Ook met Karin hebben we goede ervaringen; is goed bereikbaar, vriendelijk en betrokken. Al met al zijn we uitstekend geholpen!
star_full star_full star_full star_full star_full
Stijn
24 mei 2024
Wij hebben meerdere gesprekken gehad met Jos Beernink. Hij denkt heel goed mee, toont interesse en grapt ook, wat het gesprek luchtig maakt. Ook blijft hij bezig met je ondanks dat de hypotheekrente al tijdelijk vast was gezet, let hij heel goed op of deze rentes nog zakken en neemt gelijk contact op. Al met al een super fijne ervaring! Aangezien hypotheken en alles erom heen wat ingewikkeld kan zijn kregen wij hele goede uitleg
star_full star_full star_full star_full star_full
Sanne
22 mei 2024