De Hypotheekshop Purmerend De Gors

De Hypotheekshop Purmerend De Gors is onderdeel van Vivantus.
Doen waar je goed in bent: dat is waar wij in geloven bij Vivantus. Wij zijn bekend met onze gevestigde namen zoals Beumer, Brockhoff Makelaars, Hoekstra en Van Eck Makelaars, Thijssen Makelaardij, Van Dorsten Makelaars, De Hypotheekshop en Verzekeringen.
Wij ontzorgen van A tot Z bij de aan- en verkoop van een woning en bij het afsluiten van een hypotheek en verzekering. Vooral in de huidige markt ervaren onze klanten hier de voordelen van. Met alle expertises onder één dak, kunnen we altijd snel schakelen.
Onze ervaren, onafhankelijke adviseurs staan graag voor je klaar en kijken samen met jou welke hypotheekvorm en verzekeringen het beste bij jouw financiële situatie en levensstijl passen. Zo weet je zeker dat je straks een hypotheek kiest die volledig op jou is afgestemd en waar je ook in de toekomst tevreden over blijft.
Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak of loop eens binnen bij onze vestiging in Purmerend.

advieskeuze-keurmerk
De Hypotheekshop Purmerend De Gors

Adres

Waterlandlaan 88
1441MR Purmerend

Contact

0299-425225

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Kundig, realistisch , meedenkend en zeer accuraat
star_full star_full star_full star_full star_full
Jan
18 mei 2024
Alle vragen die ik had heeft de hypotheekadviseur adequaat beantwoord. Er zijn mij voor wat betreft de af te sluiten hypotheek meerdere alternatieven geboden. Daarnaast was er een goede en directe communicatie met de makelaar van de verkoper van het appartement (Hoekstra & Van Eck). Nadat deze had aangegeven dat het appartement aan mij verkocht zou gaan worden kon ik vrijwel direct langskomen voor een hypotheekadvies.
star_full star_full star_full star_full star_full
Paul Floor
24 apr 2024
Goed de mogelijkheden en de consequenties uitgelegd.
star_full star_full star_full star_full star_full
Raymond K
27 feb 2024