De Hypotheekshop Utrecht, Vleuten-De Meern

Ons kantoor is de plek in de omgeving Utrecht voor persoonlijk hypotheekadvies. Wij zijn volledig onafhankelijk, geven je objectief advies aangepast op jouw situatie en wij geven duidelijke antwoord op elke financiële vraag. Wij hebben het breedste assortiment aan geldverstrekkers en kunnen we voor jou de hypotheek met de beste voorwaarden vinden.

Doordat we samenwerken met een verzekeringsspecialist en verschillende makelaarskantoren kunnen we je alle zorg omtrent het kopen van een huis en de daarbij behorende financiën uit handen nemen tegen een goed tarief.

Waarom de Hypotheekshop Utrecht- De Meern?
- Volledig onafhankelijk en objectief advies
- Advies toegepast op jouw unieke situatie
- Ruimste keuze in geldverstrekkers
- Samenwerking met een verzekeringsspecialist en meerdere makelaarskantoren

De Hypotheekshop Utrecht- De Meern geeft je onafhankelijk, eerlijk advies. Objectief, zonder voorkeuren van de adviseur. We gaan uit van jouw persoonlijke wensen en omstandigheden.

advieskeuze-keurmerk
De Hypotheekshop Utrecht, Vleuten-De Meern

Adres

Meerndijk 7
3454HM De Meern

Contact

030-6775800

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag * 09:00 - 17:30
Woensdag * 09:00 - 17:30
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Voor mijn gevoel ben ik prima geadviseerd en is er een product gekozen wat past bij mijn persoonlijke situatie.
star_full star_full star_full star_full star_full
Dennis
29 mei 2024
Very helpful in all stages with high quality. Crystal clear on the costs. No extra cost for the services that most hypotheek advisors charge a lot. Completely recommended 👌
star_full star_full star_full star_full star_full
Mohammad
21 mei 2024
Diverse opties laten zien, voorgerekend, vergeleken. Dat alles komt heel prettig, zeer vriendelijk en niet pusherig over. Het geeft een vertrouwd gevoeld en alles wat je niet weet of kent wordt prettig en duidelijk uiteengezet. Ook wordt er voldoende tijd genomen, niets afgeraffeld om tot een bewust en weloverwogen besluit te komen. Vlot. De andere medewerkers zorgen ook voor een perfecte aansluiting en versnellen de continuïteit en weten van wanten. Het is een (h)echt team! Kort samengevat: zeer professioneel, vlot en vertrouwd als een goede vriend. Zonder de hypotheekadviseur had ik nooit kunnen bereiken wat ik nu wel bereikt heb!
star_full star_full star_full star_full star_full
Caspar
14 mei 2024