Assurantiekantoor Wormgoor / Regiobank

Assurantiekantoor Wormgoor is een traditioneel assurantiekantoor met een specialiteit op het gebied van hypotheken met kantoren te Eibergen, Lichtenvoorde en Neede. Onze dienstverlening bestaat uit het informeren en adviseren over - en bemiddelen in financiële producten aan zowel particulieren als ondernemers op vakgebieden zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en Regiobank.

Een goed advies is goud waard. Wij geloven daarom niet in een pur sang hypotheekadvies of een advies uitsluitend gericht op het sluiten van een product. Wij zien het als onze taak om u duidelijkheid te geven over alle belangrijke financiële risico's en gebeurtenissen die bij de financiering van een woning, inkomensverlies, vermogensopbouw en verzekering van uw eigendommen en aansprakelijkheden om de hoek komen kijken. Een goed advies en daaruit voortvloeiende adequate bemiddeling over verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten zijn daarom de uitgangspunten van ons kantoor.

advieskeuze-keurmerk
Assurantiekantoor Wormgoor / Regiobank

Adres

Grotestraat 32
7151BD Eibergen

Contact

0545-475075

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:30
Dinsdag * 08:30 - 17:30
Woensdag * 08:30 - 17:30
Donderdag * 08:30 - 17:30
Vrijdag * 08:30 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Jochem en Miranda hebben mij prima geholpen bij de aanvraag voor een hypotheek. Zijn voor elk gesprek goed voorbereid en geven duidelijke uitleg. Altijd prettig contact gehad en snel bereikbaar. Dank je wel Jochem en Miranda!
star_full star_full star_full star_full star_full
I.S.
29 mei 2024
Legt het goed uit en luisterd. Stelt je op je gemak
star_full star_full star_full star_full star_full
Annie
27 mei 2024
Erg snel en goed geholpen! Zeer tevreden over. Fijne korte lijnen en snel contact.
star_full star_full star_full star_full star_full
P.
22 mei 2024