Acadium Bastion

Met 40 jaar ervaring in het vak kijken we naar uw persoonlijke situatie en geven u het beste advies zodat u kunt genieten van uw nieuwe huis of appartement. Wij vergelijken voor u verschillende soorten hypotheken, de rentetarieven van verschillende banken en samen komen we tot een resultaat dat het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.

advieskeuze-keurmerk
Acadium Bastion

Adres

Steupelstraat 10
3065JE Rotterdam

Contact

010-4031111

Openingstijden

Maandag * 08:15 - 17:15
Dinsdag * 08:15 - 17:15
Woensdag * 08:15 - 17:15
Donderdag * 08:15 - 17:15
Vrijdag * 08:15 - 17:15

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Een aantal maanden voor het gesprek al eens contact gehad en berekeningen toegestuurd gekregen met verschillende opties. Telefonisch en via whatsapp prima bereikbaar en geeft antwoorden op gestelde vragen. Denkt mee.
star_full star_full star_full star_full star_full
S.A.
4 jan 2022
Wij hebben een slechte ervaring met Acadium Bastion. Aan het begin van ons hypotheek adviestraject gaf de adviseur aan dat ze met alle Nederlandse banken zaken deden. Aangezien wij een energieneutraal nieuwbouwhuis hebben gekocht en achter de duurzame visie van Triodos Bank staan, hebben wij direct aangegeven dat Triodos voor ons een belangrijke optie was. Tijdens het traject viel ons op dat deze bank telkens buiten beschouwing werd gelaten door onze adviseur. Op herhaalde verzoeken om berekeningen te maken voor Triodos, werden deze ofwel niet uitgevoerd ofwel foutief uitgevoerd. Achteraf bleek dat Acadium Bastion helemaal geen hypotheek kon afsluiten bij Triodos. Daarom hebben wij uiteindelijk zelf een hypotheek moeten afsluiten bij Triodos, en hierdoor dubbele advieskosten moeten betalen. Daarnaast heeft het ons veel onnodige tijd en energie gekost, wat voorkomen had kunnen worden als de adviseur eerlijk en transparant was geweest. Al met al een zeer frustrerende ervaring.
star_full star_full star_full star_full star_full
TM
24 nov 2021
Altijd tijd voor ons, via app of mail. Konden altijd met vragen terecht. Alles was duidelijk
star_full star_full star_full star_full star_full
Carolien
5 okt 2021