Aanvullende zorgverzekeringen

​Kies de aanvullende verzekering die bij u past

Hoge waardering voor onze aanvullende verzekeringen. De aanvullende verzekeringen van Avéro Achmea horen bij de beste van Nederland. U krijgt de beste zorg voor de juiste premie.

  • Zeer ruime vergoedingen
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Gratis extra services

Een aanvullende verzekering die de moeite waard is

Een basisverzekering vergoedt veel maar lang niet alles. Maakt u bijvoorbeeld kosten voor fysiotherapie, orthodontie of alternatieve geneeswijzen? Dan is het verstandig een aanvullende verzekering af te sluiten.

90% van alle verzekerden kiest voor een aanvullende verzekering
Bent ú voldoende verzekerd met alleen een basisverzekering? Voor de meeste mensen is een basisverzekering niet genoeg. Zij kiezen voor de ruime vergoedingen (pdf) die de aanvullende verzekeringen van Avéro Achmea bieden. Avéro Achmea heeft verschillende aanvullende verzekeringen, zodat u altijd een aanvullende verzekering vindt die past bij uw situatie.


Intro Met de aanvullende verzekering Intro maakt u uw basisverzekering net iets completer.                            Bijvoorbeeld met de vergoeding van 9 behandelingen fysiotherapie per jaar.

Start Voor wie geen topzware verzekering nodig heeft, maar wel essentiële aanvullende                                  voorzieningen wil voor een aantrekkelijke prijs. Met passende dekkingen en                                            vergoedingen voor bijvoorbeeld reisvaccinaties en fysiotherapie.

Royaal In een gezin met opgroeiende kinderen laat je liever niets aan het toeval over. Dus kies                          je een zorgverzekering die veel dekt. Met ruime vergoedingen voor beugels en brillen en                        contactlenzen bijvoorbeeld. Maar ook voor fysiotherapie voor de kinderen en uzelf.

Excellent De meest uitgebreide aanvullende verzekering. Ruime dekkingen voor alternatieve                                geneeswijzen bijvoorbeeld, maar ook voor cosmetische chirurgie.


Aanvullende verzekeringen 2019


Leeftijd Intro Start Royaal Excellent
0 t/m 17 jaar € 0 € 0 € 0 € 0
18 t/m 29 jaar € 7,50         € 18,75 € 28,95 € 53,95
35 t/m 54 jaar € 8,50         € 19,95            € 35,50 € 69,75
vanaf 55 jaar € 8,50           € 19,95 € 35,50 € 69,75

Wilt u alle vergoedingen en premies bekijken?
Kijk op onze digitale vergoedingenwijzer. Hier ziet u snel en efficiënt wat de vergoedingen én voorwaarden zijn voor elke basis- en aanvullende verzekering. Zo ziet u gelijk welke zorgcombinatie het beste bij u past!

Lees de vergoedingenwijzer 2019 (pdf) voor een compleet overzicht van de vergoedingen van de basis- en aanvullende verzekeringen.
 
Voorwaarden
Bekijk de voorwaarden van ZorgPlan Natura en ZorgPlan Restitutie 2019 (pdf).
 
Zorgverzekeringskaarten
Voor meer algemene informatie over de aanvullende verzekeringen bekijkt u de Zorgverzekeringskaarten van Intro, Start, Royaal of Excellent.
 
Reactietermijnen
Hoe snel krijgt u reactie van ons? Bekijk de reactietermijnen (pdf).
 
Niet alles is verzekerd
Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze polisvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.

Onafhankelijke informatie
Vraag uw adviseur om de verzekering uit te leggen. U kunt de onafhankelijke informatie ook vinden op de website Wijzer in geldzaken.