Kampeerautoverzekering - Kampeerautoverzekering | Avéro Achmea
​Kampeerautoverzekering

​Kampeerautoverzekering

Sinds 1 april biedt Avéro Achmea het Compleet Bij Elkaar Pakket niet meer aan. Heeft u een verzekering in dit pakket? Dan heeft u daarover bericht van ons ontvangen. Op deze pagina vindt u informatie over het Compleet Bij Elkaar Pakket zoals de polisvoorwaarden. Heeft u vragen, neem dan contact op met uw adviseur. Hij of zij helpt u graag.

De Kampeerautoverzekering van Avéro Achmea biedt uitstekende voorwaarden tegen een gunstige premie. Wij keren bijvoorbeeld de nieuwwaarde van uw kampeerauto uit als deze in het eerste jaar total loss raakt.
  

  • Uitrusting en accessoires meeverzekerd tot € 3.000
  • No-claimkorting tot 80%
  • Geen eigen risico bij geselecteerde installateur

Handig om te weten

De Kampeerautoverzekering met uitstekende voorwaarden 
De nieuwwaarderegeling kunt u van 1 naar 2 jaar verlengen. Dan keren we ook in het tweede jaar de nieuwwaarde uit die dan geldt. 

Extra voordeel met de no-claimkorting
Heeft u weinig schade? Dan bent u extra voordelig uit met de Kampeerautoverzekering van Avero Achmea. U bouwt snel de maximale no-claimkorting van 80% op. Als er toch een ongelukje gebeurt, kunt u uw no-claim behouden door de no-claimbeschermer mee te verzekeren. 

De Kampeerautoverzekering is onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket 
Hiermee heeft u heel handig al uw verzekeringen in 1 pakket. 

Pakketkorting
U ontvangt korting als u meerdere verzekeringen in het pakket sluit. Deze korting kan oplopen tot maximaal 12%.

Niet alles is verzekerd
Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze polisvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.

Onafhankelijke informatie
Vraag uw adviseur om de verzekering uit te leggen. U kunt de onafhankelijke informatie ook vinden op de website Wijzer in geldzaken


Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw adviseur helpt u graag. Samen vindt u de verzekeringen die het beste passen bij uw persoonlijke situatie.

Vind een adviseur

Ieder mens is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.