Ongevallen opvarenden - Ongevallen opvarenden | Avéro Achmea
Ongevallen opvarenden

Ongevallen opvarenden

Watersportverzekering

Sinds 1 april biedt Avéro Achmea het Compleet Bij Elkaar Pakket niet meer aan. Heeft u een verzekering in dit pakket? Dan heeft u daarover bericht van ons ontvangen. Op deze pagina vindt u informatie over het Compleet Bij Elkaar Pakket zoals de polisvoorwaarden. Heeft u vragen, neem dan contact op met uw adviseur. Hij of zij helpt u graag. 

Gezellig een dagje varen met vrienden of familie. Een ongeluk, u moet er niet aan denken. En al helemaal niet als daarbij gewonden vallen. Met de dekking ‘Ongevallen opvarenden’ is iedereen die in de boot meevaart verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeluk. Een geruststellende gedachte.

Bekijk wat u verzekert met onze verzekering

Wel verzekerd

  • Een bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval met de boot of bijboot:
  • Maximaal € 23.000,- voor blijvende invaliditeit.
  • Maximaal € 11.500,- voor overlijden.

Niet verzekerd

  • Schade die u maakte terwijl u alcohol of drugs gebruikte.
  • Schade die u maakte terwijl u alcohol of drugs gebruikte.
  • Schade door eigen schuld.

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze voorwaarden
Watersportverzekering

Een voorbeeld
Uw verzekerd bedrag voor blijvende invaliditeit is € 23.000,-. Door een ongeluk met de boot raakt u blind aan 1 oog. In tabel 2 op pagina 42 van de voorwaarden ziet u dat u 30% van het verzekerd bedrag krijgt. U ontvangt € 6.900,-. (30% van € 23.000,- is € 6.900,-)

Lees meer over de Bootverzekering

Vind een adviseur

Ieder mens is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.