Wijziging doorgeven

Avéro Achmea helpt u met wijzigingen doorgeven

Veranderingen in uw persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op uw verzekeringen. Bent u verzekerd via een adviseur? Neem contact op met uw adviseur voor aanpassingen van of vragen en advies over uw verzekering. Een aantal wijzigingen kunt u doorgeven via onze website.

Verzekering opzeggen 
Informatie over hoe u een opzegging aan ons door kunt geven, kunt u hier vinden.

Een adreswijziging doorgeven
Heeft u een zorgverzekering bij Avéro Achmea? Uw nieuwe adres wordt automatisch aangepast via uw gemeente. U hoeft uw adreswijziging niet aan ons door te geven. Heeft u een andere verzekering bij Avero Achmea? U kunt onderstaand formulier invullen om uw adreswijziging door te geven.
 
Uw e-mailadres wijzigen
U kunt per e-mail uw Persoonlijk Zorgoverzicht en onze nieuwsbrieven ontvangen. Wilt u uw e-mailadres wijzigen? Dat kunt u zelf doen.
 
Een verhuizing naar het buitenland?
Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of gaat u in een ander land op een ander adres wonen? Ook dan kunt u die wijziging aan ons doorgeven.
 
Wijzigingen in uw Avéro Beleggingsverzekering of overlijdensrisicoverzekering?
Wilt u switchen van beleggingsfonds, wilt u uw premie wijzigen, een extra storting doen, dan vragen we u het wijzigingsformulier in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat de wijziging wordt doorgevoerd.
 
Een overlijden doorgeven
Onze oprechte deelneming. Voor een zorgverzekering: als u het overlijden doorgeeft aan de gemeente, dan ontvangt Avéro Achmea hiervan automatisch een bericht. Avéro Achmea beëindigt dan de verzekering. Ook hiervan krijgt u automatisch bericht.
 
Voor Avéro Achmea uitvaartverzekeringen, beleggingsverzekeringen en andere levensverzekeringen is een formulier beschikbaar dat u kunt invullen. Wanneer u dit instuurt zorgen wij ervoor dat de wijziging wordt doorgevoerd.
 
Stuur dit formulier in een envelop zonder postzegel naar:

Avéro Achmea
afdeling Sparen
Antwoordnummer 506
7300 AB Apeldoorn

Overige wijzigingen
Voor overige wijzigingen, zoals een wijziging van dekking op een verzekering, neemt u contact op met uw adviseur.