Maakt u al gebruik van Track & Trace AOV?

11 mrt 2020
Nieuws

Wist u dat u online de status van een AOV-aanvraag kunt volgen? Met onze unieke ‘Track & Trace AOV’ service luisteren we naar de wens van onze adviseurs en geven we inzicht in het acceptatieproces. Ook zetten we een belangrijke stap in onze online dienstverlening.

Bekijk online de status van AOV-aanvragen
Bij een AOV-aanvraag krijgt u wekelijks per e-mail een link toegestuurd. De link verwijst naar een dashboard met het actuele statusoverzicht van alle lopende AOV-aanvragen van uw kantoor. 

Help uw relatie het aanvraagproces te versnellen
Via het Track & Trace dashboard volgt u eenvoudig de status van de AOV-aanvraag van uw relatie. Dit doen we binnen de wettelijke mogelijkheden. U kunt ook zien of u uw relatie kunt helpen om het aanvraagproces te versnellen. Bijvoorbeeld door uw relatie contact op te laten nemen met een huisarts of medisch specialist.  

Contact met een deskundige
Bel onze Commerciële Binnendienst als u vragen heeft: 055 579 21 00. Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is: inkomen.avero@achmea.nl.