Met eHerkenning toegang tot Podium

Digitalisering

Toegang tot Podium nu ook mogelijk met eHerkenning

12 jul 2021 1 minuut

Naast inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u nu ook met eHerkenning toegang krijgen tot Podium. Het nieuwe digitale platform van Avéro Achmea voor AOV-adviseurs. eHerkenning is dé digitale sleutel voor ondernemers en overheid in Nederland en de opvolger van het Digitaal Paspoort. Met deze nieuwe branchestandaard voor online authenticatie kunnen bedrijven betrouwbaar en veilig online zaken doen.

Huidige Podium gebruikers krijgen de keuze om over te stappen
Maakt u al gebruik van Podium? Dan kunt u op 2 manieren inloggen. Via uw gebruikersnaam en wachtwoord of door over te stappen op eHerkenning. Wanneer u overstapt, blijven uw persoonlijke gegevens uiteraard behouden. Meer informatie over eHerkenning vindt u op de website van SIVI (Standaardisatie Instituut voor Verzekeringen in de Intermediairbranche).

Nieuwe Podium gebruikers hebben een eHerkenningsmakelaar nodig
Bent u (binnenkort) een nieuwe gebruiker van Podium? Dan is het belangrijk dat u een eHerkenningsmakelaar heeft. Deze makelaar beschikt over koppelingen met alle erkende leveranciers van inlogmiddelen. Uw eHerkenningsmakelaar helpt u bij de aansluiting op eHerkenning. 

Uw Digitaal Paspoort blijft voorlopig beschikbaar 
Met uw Digitaal Paspoort heeft u op basis van uw aanstelling bij Avéro Achmea toegang tot alle andere producten en diensten. U krijgt ermee toegang tot uw dashboard voor WIA, Verzuim of ZZP Online. Ook heeft u hier toegang tot uw beheerportefeuille van AOV Inkomen Continu Compleet & Compact. Het beheer van uw bestaande AOV portefeuille vindt nog steeds plaats in Avéro Achmea Online.

Ook interessant voor u