Avéro Achmea denkt mee en helpt uw relatie verder bij ondernemen in deze crisistijd

17 sep 2020

Corona

Het coronavirus heeft een grote impact op ons huidige leven. Ook ondernemers merken de gevolgen van het coronavirus op hun bedrijfsvoering. Dit leidt tot nieuwe uitdagingen waar zij tot nu toe nog niet mee te maken hadden. Zo werkt een groot aantal ondernemers vanuit huis, terwijl zij normaal op locatie werkten. Of een ondernemer heeft door het coronavirus minder of helemaal geen opdrachten meer. Misschien is voor uw relatie nu het moment om vaardigheden op te pakken waar hij niet eerder aan toekwam

Uw relatie komt verder met de juiste vaardigheden
Ervaart uw relatie stress? En wil hij weten hoe hij hier beter mee kan omgaan? Wil hij of zij beter leren delegeren of onderhandelen? Social media effectiever inzetten? Nuttige vaardigheden waar de ondernemer vaak niet aan toe komt om deze zich eigen te maken. Met de e-learnings van GoodHabitz traint uw  relatie zelf zijn of haar vaardigheden. Bijvoorbeeld op het gebied van omgaan met stress, het delegeren van taken, vitaliteit of mindfulness. Uw relatie bepaalt zelf wanneer, wat en hoe hij of zij leert.

Via de GoodScan bepaalt uw relatie welke trainingen aansluiten
Met ruim 100 online trainingen kan het lastig zijn voor uw relatie om de juiste online training te kiezen. Daar is een oplossing voor. In ongeveer 12 minuten komt uw relatie met de GoodScan erachter hoe hij het liefst leert, waar zijn kwaliteiten en groeikransen liggen en welke trainingen het beste passen.

Ondernemers met een AOV van Avéro Achmea hebben gratis toegang tot de e-learnings van GoodHabitz
Heeft uw relatie interesse in de online trainingen van GoodHabitz? Of wilt uw relatie meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze preventiedesk: 055 200 25 45. Onze preventiedienst is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur. Wij helpen u en uw relatie graag verder. 

Avéro Achmea denkt mee als het gaat om preventie
Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij, naast GoodHabitz, verschillende preventiediensten aan. Aangeboden door onafhankelijke, in preventie en re-integratie gespecialiseerde, organisaties. Kijk voor meer informatie op onze website.