Waarom kiezen voor onze Collectieve AOV: 5 voordelen

27 aug 2020

Collectieve-AOV

Ondernemers focussen zich op zaken zoals nieuwe markten, nieuwe kansen en de zaak draaiende houden. Maar wist u dat 1 op de 8 ondernemers voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt? Een bedrijfsrisico dat vaak onderschat wordt. Logisch dat u als adviseur hier met uw relaties over in gesprek gaat. Gebruik hiervoor de 5 voordelen van de Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avéro Achmea.

Voordeel 1: Zowel privé als zakelijk zijn risico’s gedekt
Duurzame inzetbaarheid is een populair agendapunt. Begrijpelijk, want we moeten nu eenmaal allemaal langer doorwerken. Maatregelen tegen arbeidsongeschiktheid nemen past daarbij. In dat kader is onze flexibele en Collectieve AOV een logische stap. Deze verzekering voorziet in de individuele behoefte en kijkt tegelijk naar de bedrijfscontinuïteit. Dus zowel zakelijk als privé zijn risico’s gedekt. Zo blijft de continuïteit van het bedrijf en daarmee de passie van uw relatie gewaarborgd. Een collectieve win-win dus!

Voordeel 2: Uitgebreide preventieservice
Met onze Collectieve AOV kunt u rekenen op een uitstekende preventieservice. Denk daarbij aan bedrijfskundig advies, mediation en (personal) coaching. Ook is er een HANDS-preventieservice beschikbaar. Een onafhankelijke counseling- en adviesdienst die de ondernemer zowel zakelijk als privé adviseert en 24/7 telefonisch bereikbaar is. 

Voordeel 3: Deelname laagdrempelig en flexibel
Door de lage deelnamegraad vanaf 3 deelnemers is de Collectieve AOV uitermate geschikt voor maatschappen, coöperaties en andere zzp-samenwerkingsverbanden. Gaat iemand de collectiviteit verlaten? Geen probleem. In de meeste gevallen kan hij of zij de verzekering op individuele basis voortzetten. Een nieuwe medische waarborg is dan niet nodig.

Voordeel 4: Alle deelnemers betalen dezelfde premie
Met het afsluiten van een Collectieve AOV doe je een beroep op het samenwerkingsverband. Alle deelnemers betalen namelijk dezelfde premie, ondanks de misschien aanwezige leeftijdsverschillen. Is er voldoende vermogen aanwezig? Dan kunt u in uw advies een langer eigen risicotermijn opnemen (3 of 6 maanden). Hierdoor daalt de premie aanzienlijk.

Voordeel 5: Ook advies over het bedrijf en de bedrijfscontinuïteit
Uw meerwaarde als adviseur gaat verder dan alleen het aanbieden van een verzekering. Met een Collectieve AOV geeft u uw relatie ook advies over het bedrijf en de bedrijfscontinuïteit. Zeker vanuit risicomanagement gezien, spelen er vaak andere zaken waar nog niet goed over nagedacht is. Kortom, met de Collectieve AOV levert u een toegevoegde waarde op het gebied van advies- én risicomanagement. Nog een collectieve win dus!

Meer tips en weetjes over onze Collectieve AOV? Kijk dan op averoachmea.nl/collectieve-aov.