Werken bij Avéro Achmea

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
werken bij Avéro Achmea

​Avéro Achmea als werkgever?

Bij Avéro Achmea werken we samen met onafhankelijk financieel adviseurs. Wil jij ook samen met ons onze adviseurs optimaal ondersteunen? Solliciteer dan en help ons adviseurs duurzaam succesvol te maken.

Werken aan een sterk merk
Werken voor Avéro Achmea betekent samen werken aan een sterk merk. En met een doel: het duurzaam succesvol maken van onafhankelijke adviseurs. Waarom? Omdat wij geloven in de waarde van advies. In de breedste zin van het woord. Preventie, wat wel of wat juist niet verzekeren? Daar ligt de kracht van adviseurs. Dat is hun toegevoegde waarde naar hun klanten toe.

Bouwen aan je ontwikkeling
Bij Avéro Achmea heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In je functie én met het oog op de toekomst.
 
Over ons
Avéro Achmea is een onderdeel van Achmea. Achmea is een financiële dienstverlener en marktleider in verzekeringen in Nederland. Bij Achmea werken ongeveer 21.000 mensen waarvan 17.000 in Nederland. Bekende merken van Achmea zijn bijvoorbeeld Centraal Beheer Achmea, FBTO, Zilveren Kruis Achmea, Interpolis en Avéro Achmea.
De mogelijkheden binnen Achmea zijn dus groot en uitdagend. Kijk voor vacatures en loopbaanmogelijkheden op werkenbijachmea.nl

 

Terug naar boven