Avéro Achmea in de samenleving

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Avéro Achmea, in de samenleving

​Avéro Achmea in de samenleving

​Wij willen een bijdrage leveren aan de samenleving. Dat doen we onder meer door het steunen van projecten die bij ons passen.

​Avéro Achmea zet zich in
Avéro Achmea ondersteunt projecten. Ze wil een verschil maken in de samenleving. Een overzicht.

  • Team ParaStars
    Een team van 6 paralympische topsporters en het eerste team gehandicaptensporters ter wereld dat gezamenlijk de gehandicaptensport onder de aandacht wil brengen. Avéro Achmea helpt Team ParaStars om ervoor te zorgen dat zij het beste uit zichzelf halen. Want winnen, dat doe je met z’n allen.
  • LEF: jongeren leren met geld omgaan
    Avéro Achmea steunt LEF (Leven en Financiën). Dit is een onderwijsprogramma dat ROC studenten helpt om bewust om te gaan met financiën. Mensen die werken in de financiële wereld geven vrijwillig les op ROC’s door heel Nederland.
  • Avéro Achmea zet zich in voor nieuwkomers die inburgeren
    Sinds 2011 werkt Avéro Achmea samen met het NVA, centrum voor duurzame inburgering, in Amersfoort. Vrijwilligers van Avéro Achmea helpen nieuwkomers bij het leren van de Nederlandse taal.

Sponsorprojecten van Achmea
Achmea staat midden in de samenleving en ondersteunt verschillende initiatieven. Wilt u er meer over weten of een sponsoring aanvragen? Kijk dan op de website van Achmea.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen van Achmea
Meer informatie over de inzet van Achmea voor de samenleving leest u in het maatschappelijk jaarverslag van Achmea.

Samenwerking met gemeenten in de zorg
Avéro Achmea werkt actief samen met gemeenten aan de ontwikkeling van goede zorg dichtbij. Door gezamenlijke plannen en afspraken ondersteunen we u bij de best passende zorg. De afspraken met de verschillende gemeentes in Nederland worden binnen Achmea door Zilveren Kruis gemaakt. Meer informatie over de afspraken en samenwerkingsverbanden leest u op de website van Zilveren Kruis.

Terug naar boven