Hulp bij zorg regelen

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
​Uw persoonlijke Zorgcoach

Beantwoordt al uw zorgvragen

De Zorgcoach helpt en begeleidt door ziekenhuizen te vergelijken of een second opinion met u te bespreken. Meer weten over wijkverpleging of pgb? Ook dan is de Zorgcoach uw deskundige startpunt. Zo snel mogelijk op weg naar de juiste zorg.
 
 

WachtlijstbemiddelingMoet u lang wachten op een behandeling? Of een eerste afspraak bij de specialist? De Zorgcoach gaat voor u op zoek naar een ziekenhuis waar u sneller wordt geholpen. Soms kunt u zelfs direct terecht.


Persoonsgebonden budget (Zvw-pgb)


De Zorgcoach helpt bij het vinden van een wijkverpleegkundige als er een pgb-indicatie nodig is. Als een pgb-aanvraag wordt afgewezen, kan de Zorgcoach een geschikte thuiszorgorganisatie vinden.


Second opinion


Bent u onder behandeling bij een arts maar benieuwd naar de mening van een andere specialist? De Zorgcoach helpt u graag bij het aanvragen van een second opinion. Van Nederlandse of buitenlandse artsen.


Ziekenhuizen vergelijken


Wilt u weten welk ziekenhuis de beste zorg biedt voor uw aandoening? De Zorgcoach vergelijkt ziekenhuizen én behandelingen en stelt een persoonlijk zorgrapport voor u op.


2e arts online


Twijfelt u over uw medische behandeling? Ontvang digitaal advies van een team medisch specialisten. Sneller en anoniemer dan een second opinion.
Eerstelijnsverblijf (Elv)


Als u of uw naaste tijdelijk moet verblijven in een zorginstelling noemen we dat eerstelijnsverblijf (elv). U kunt gebruikmaken van elv als u om een medische reden tijdelijk niet zelfstandig thuis kunt wonen.


Wijkverpleging


Wilt u thuis hulp bij verpleging en verzorging? Een wijkverpleegkundige kan u deze zorg geven. De Zorgcoach weet precies welke zorg u thuis kunt krijgen.Hulp aan huis


Na een verblijf in het ziekenhuis moet u het vaak nog even rustig aan doen. Dan is hulp aan huis erg welkom. Als u een aanvullende verzekering heeft, kan de Zorgcoach u hier budget voor geven.


Mantelzorg


In Nederland zijn er ongeveer 3,5 miljoen mantelzorgers. Bent u daar 1 van? De Zorgcoach kent vergoedingen en zorginstanties en kan u advies geven.


Terug naar boven