Wij zijn er voor ú

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Wij zijn er voor ú. Op de momenten die ertoe doen

​Wij willen er voor u zijn. Op de momenten die ertoe doen. Onze zorgverzekering beschermt u tegen de hoge kosten van medische zorg. U krijgt bij ons de meeste zorg voor uw euro. Dat vinden wij niet genoeg.

Wij zijn er voor u:

 • Behandelinformatie Plus
  Als u een aandoening heeft, zijn er verschillende behandelingen mogelijk bij verschillende behandelaars. Welke zorgaanbieder is het meeste geschikt? Wij helpen u bij uw keuze. U krijgt van ons medisch team een rapport dat laat zien hoe goed diverse zorgaanbieders scoren op een bepaalde behandelmethode. Daarna is de keus aan u. Uniek in Nederland.
 • Wachtlijstbemiddeling: weg met lange wachttijden: weg met lange wachttijden
  Onze Zorgcoach helpt u in het doolhof van nieuwe, maar nog steeds complexe wetten en regels. Zodat wij u de juiste weg kunnen wijzen als mantelzorger of verzekerde.
 • Second opinion
  Twijfelt u aan een diagnose of behandeling? U kunt via ons een second opinion laten doen. Met een aanvullende verzekering kunt u zelfs terecht bij onze wereldwijde Avéro Achmea Second Opinion Service (S.O.S.), uitgevoerd door Royal Doctors.
 • Telefonisch advies op vakantie
  Ziek in het buitenland? Onze alarmcentrale Eurocross Assistance staat 24 uur per dag voor u klaar via +31 71 36 41 850 om alles voor u te regelen.
 • Hulp bij langdurige zorg
  Heeft u speciale zorg of hulp nodig? Of zorgt u voor een zieke ouder of kind met een beperking? Onze Zorgcoach helpt u graag de weg in het doolhof van regels. 
 • Uw gezondheid. Gezond blijven en beter worden.
  Uw gezondheid is het belangrijkste wat er is. Wij willen u helpen om gezond te blijven. En om u zo goed mogelijk te ondersteunen als u wel ziek wordt.  
 • Goede zorg in uw nieuwe woonplaats
  Bent u verhuisd? En moet u op zoek naar een nieuwe huisarts, tandarts of fysiotherapeut? Dat regelen we graag voor u.

Meer weten?
Meer informatie over hoe wij er voor u kunnen zijn? Onze Klantenservice helpt u graag verder en is bereikbaar via 071 751 00 22.

 
Terug naar boven