Uw zorgpolis digitaal

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
​Uw zorgpolis digitaal, gemakkelijk en altijd bij de hand

​Net als het papieren Persoonlijke Zorgoverzicht geeft de digitale versie een overzicht van uw zorgverzekering en de bijbehorende vergoedingen, afgestemd op uw situatie. Maar het digitale Persoonlijk Zorgoverzicht gaat verder. Met bijvoorbeeld online declareren en het gemak van digitaal zoeken. Dus moeiteloos vergoedingen controleren en checken of de zorgverzekering nog past bij uw persoonlijke situatie. De digitale versie bespaart bovendien tijd en moeite en is goed voor het milieu.
Digitaal en veilig
Uw digitale Persoonlijk Zorgoverzicht is veilig. Wij versturen uw Persoonlijke Zorgoverzicht per aangetekende e-mail, via R-Post. Dit doen wij half november. Aangetekende e-mail is de meest veilige manier van e-mail verzending. De polis in uw digitale Persoonlijk Zorgoverzicht is voorzien van een digitale handtekening. Dat betekent dat dit document een elektronisch echtheidsstempel heeft. Daarmee weet u zeker de polis van Avéro Achmea afkomstig is.
 
Als u in de e-mail de bijlage opent, komt u vanzelf in het digitale Persoonlijk Zorgoverzicht.
U hoeft geen wachtwoord of code in te vullen. Wij raden u aan het Persoonlijk Zorgoverzicht op te slaan op uw computer bij andere belangrijke documenten.
 
Vragen
Het kan zijn dat u vragen heeft over de werking van het digitale Persoonlijk Zorgoverzicht. Via avero.zorgverzekering@achmea.nl kunt u uw vragen stellen.
 
Aanvragen en wijzigen
Heeft u nog geen digitaal Persoonlijk Zorgoverzicht? Ga dan naar www.averoachmea.nl/uwemail en vraag het aan. Hier kunt
 u ook uw e-mailadres wijzigen.

 

Terug naar boven