Extra korting

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Extra korting voor onze klanten

Heeft u een zorgverzekering dan profiteert u van kortingen op allerlei zorggerelateerde producten en diensten die oplopen tot wel 25%. Van ooglaserbehandeling tot thuiszorg en brillen. Kortingen en afspraken met leveranciers zijn onder voorbehoud van wijzigingen en alleen van toepassing als u een zorgverzekering heeft bij Avéro Achmea.
 

Brillen en lenzen

Met een basisverzekering van Avéro Achmea krijgt u korting bij Specsavers en een aantal zelfstandige opticiens.

 
 

Ooglaseren en lensimplantatie

Liever helemaal geen bril of lenzen meer? Dat kan met ooglasering of lensimplantatie. U krijgt korting bij Bergman Clinics, Eyescan, Oogkliniek Heuvelrug en Oogziekenhuis Zonnestraal.

 
 
 

Kraampakket

Heeft u de aanvullende verzekering Start, Royaal of Excellent? Dan betalen wij het kraampakket voor u. Heeft u dit niet? Dan kunt u tegen een scherpe prijs een kraampakket kopen

 
 

Cosmetische chirurgie

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan krijgt u bij Bergman Clinics korting op behandelingen van de Kliniek voor Uiterlijk en Huid.

 
 

Hulpmiddelen

Op sommige hulpmiddelen krijgt u korting. Dit zijn hulpmiddelen die wij van de overheid niet mogen vergoeden vanuit de basisverzekering. Wij vinden het belangrijk dat u deze wel kunt gebruiken. Daarom hoeft u minder te betalen.

 
 

Diabeteshulpmiddelen

Testmateriaal voor diabetes krijgt u meestal vergoed vanuit de basisverzekering. Krijgt u geen vergoeding? Dan kunt u voordelig testmateriaal kopen bij Mediq Direct Diabetes. U krijgt ook korting op verzorgingsproducten en een gratis startpakket.

 
 
 

Hulp aan huis

U krijgt korting op huishoudelijke hulp door Homeworks en Helpling, en op hulp bij mantelzorg door Mantelaar. U kunt ook gebruik maken van tijdelijke kinderopvang, extra thuiszorg en privéhulp via Zorg voor U.

 
 

Persoonlijke alarmering

Krijgt u geen vergoeding voor persoonlijke alarmeringsapparatuur? Dan krijgt u 20 – 25% korting op personenalarmering van Eurocross Assistance. Hiermee bereikt u met 1 druk op de knop een hulpverlener.

 
 

Vervoer

U krijgt korting op de Chauffeursdienst van Nieuwe Koetsiers en op Taxivervoer via Connexxion.

 

Terug naar boven