Vergoedingen en dekkingen 2017

Snel naar...
Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
​​​Goede zorg en ruime vergoedingen​​​​​​​​

​​​​Goede zorg betekent de juiste zorg op het juiste moment en op de juiste plaats. Avéro Achmea is er voor ú, wanneer u goede zorg nodig heeft. Met een heel ruime basisverzekering en uitmuntende aanvullende verzekeringen. Om u te helpen bij de keuze welke zorgcombinatie het beste bij u past, hebben wij een vergoedingenwijzer gemaakt.

De zorgcombinatie die het beste bij u past

In onze vergoedingenwijzer vindt u het uitgebreide dekkingsoverzicht van onze basis- en aanvullende verzekeringen. Daarnaast geven wij u extra kortingen. De vergoedingenwijzer helpt bij het kiezen van de zorgcombinatie die het beste bij u past.

In onze digitale vergoedingenwijzer ziet u snel en efficiënt wat de vergoedingen én voorwaarden zijn voor elke basis- en aanvullende verzekering.

Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener?

Dan moet u de nota mogelijk eerst zelf voorschieten. Deze nota dient u vervolgens bij ons in. Wij adviseren u contact op te nemen met de niet-gecontracteerde zorgverlener over de hoogte van het te declareren bedrag.

Bij een niet-gecontracteerde zorgverlener krijgt u minder vergoed
Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk zorgverleners te contracteren. Het kan voorkomen dat wij geen afspraken met een zorgverlener maken. Bijvoorbeeld als een zorgverlener niet wil of kan voldoen aan de afspraken die wij met hen willen maken over kwaliteit, patiëntveiligheid en prijs.

Kiest u voor een zorgverlener waar wij geen afspraken mee hebben gemaakt? En u heeft de ZorgPlan Natura? Dan vergoeden wij 75% op basis van het gemiddeld gecontracteerd tarief. Als u de ZorgPlan Restitutie heeft, dan vergoeden wij 100% tot maximaal het wettelijke bedrag of maximaal het in Nederland gebruikelijke marktconforme tarief. In de zorgzoeker vindt u de zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt.
 

In onze downloads onderaan deze pagina vindt u de tarieven van niet-gecontracteerde zorg.

Meer downloads

Terug naar boven