Mijn Avéro

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Gebruikte zorg, eenvoudig inzicht in uw zorgkosten

Regel uw verzekeringszaken in Mijn Avéro​​​​​​​​

Met DigiD logt u veilig in op Mijn Avéro. Alleen u kunt op deze manier uw persoonlijke gegevens bekijken. U logt in 2 stappen in. Als 1e stap gebruikt u DigiD. Als 2e stap kiest u voor een controle met sms of voor de DigiD-app. Zo maakt u via DigiD gebruik van een beveiligde verbinding. Nog geen DigiD? Vraag het aan. Wilt u het zorgverbruik inzien of zorgzaken regelen voor andere verzekerden op uw polis? Bijvoorbeeld uw gezinsleden? Dan heeft u soms een machtiging nodig.​

 
Gegevens bekijken Direct regelen
 
 
 
 

Naar Mijn Avéro

Geen sms-controle? Vraag het aan. Of download de DigiD-app voor Android of iOS.

U logt altijd in met 2 stappen

U logt bij Avero in met DigiD. Daarna krijgt u nog een sms of gebruikt u de DigiD-app als extra controle. Door op deze manier in 2 stappen in te loggen kunnen internetcriminelen niet bij uw privacygevoelige informatie komen. Zelfs niet als ze toch uw gebruikersnaam en wachtwoord weten. Alle Nederlandse zorgverzekeraars vragen u daarom om altijd met 2 stappen aan te melden.

Zo werkt inloggen met sms-controle

Wilt u inloggen met sms-controle? Vraag sms-controle aan op Mijn DigiD als u nog geen sms-controle heeft. Dit kan met uw mobiele of vaste telefoonnummer. Bij het inloggen kiest u voor ‘Ik wil inloggen met een controle via sms’. U ontvangt een sms op het gekozen telefoonnummer.

Zo werkt inloggen met de DigiD-app

Wilt u inloggen met de DigiD-app? Download de app in de Play Store (Android) of App Store (iOS). Om de app te gebruiken, activeert u deze 1 keer met een sms-controle.

De app geactiveerd? Kies bij het inloggen bij Mijn Avero voor ‘Ik wil inloggen met de DigiD app’. Op uw beeldscherm ziet u een QR-code. Deze scant u met de camera van uw telefoon. U volgt de stappen op uw telefoon. Logt u in op uw telefoon? Dan opent u direct de DigiD-app.

Mijn Avéro veilig afsluiten

U blijft automatisch 15 minuten ingelogd op Mijn Avéro. Gebruikt iemand anders na u de computer? Sluit dan veilig af door zelf uit te loggen. Klik daarvoor op 'uitloggen' rechtsboven in uw scherm.

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik sms-controle aan?

Sms-controle vraagt u aan bij DigiD. Ga op Mijn DigiD naar Extra controle via sms instellen en kies voor Controle via sms aanvragen.

Kan ik inloggen met alleen mijn gebruikersnaam en wachtwoord van DigiD?

Nee. Deze optie bestaat niet meer. U logt altijd in met 2 stappen. Dit om uw privacygevoelige gegevens zo veilig mogelijk te bewaren.

Logde u eerder in met alleen uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord? Of heeft u ingesteld om een half jaar zonder sms in te loggen? Ook dan gebruikt u voortaan sms-controle of de DigiD-app.

Wat als ik geen mobiele telefoon heb?

Ook zonder mobiele telefoon kunt u in 2 stappen inloggen. U kunt sms-controle aanvragen op Mijn DigiD met uw vaste telefoonnummer. U ontvangt dan een gesproken sms-bericht op dat telefoonnummer.

Andere vragen over DigiD?

Op de website van DigiD vindt u onder het kopje 'Vraag en antwoord' de meest gestelde vragen.

 
​​​​​​​​​
Terug naar boven