Mijn Avéro

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
Gebruikte zorg, eenvoudig inzicht in uw zorgkosten

Regel uw verzekeringszaken in Mijn Avéro​​​​

Met DigiD logt u veilig in op Mijn Avéro. Alleen u kunt op deze manier uw persoonlijke gegevens bekijken. U maakt via DigiD ook gebruik van een beveiligde verbinding. Nog geen DigiD? Vraag het aan. Wilt u het zorgverbruik inzien of zorgzaken regelen voor andere verzekerden op uw polis? Bijvoorbeeld uw gezinsleden? Dan heeft u soms een machtiging nodig.​

 
Gegevens bekijken Direct regelen
 
 
 
 

Naar Mijn Avéro

Geen sms-controle? Vraag het aan.

Vraag sms-controle aan

Veel van onze verzekerden loggen al in met sms-controle. Heeft u nog geen sms-controle aangevraagd? Vraag sms-controle aan op Mijn DigiD. Dit kan met uw mobiele of vaste telefoonnummer. U voorkomt daarmee beperkte toegang tot uw persoonlijke omgeving online.

 

Met sms-controle

U kunt al uw gegevens inzien en wijzigen met sms-controle:

  • uw zorgverbruik
  • uw ontvangen berichten
  • uw financieel overzicht
  • uw declaraties
  • uw eigen risico
  • uw pakket bekijken en wijzigen

 

Naar Mijn Avéro

Geen sms-controle? Vraag het aan.

Zonder sms-controle

U kunt beperkt uw gegevens inzien en wijzigen wanneer u inlogt zonder sms-controle. U kunt alleen:

  • uw pakket bekijken en wijzigen

 

Naar Mijn Avéro

Geen sms-controle? Vraag het aan.

Rekening voor zorgkosten ontvangen?


In Mijn Avéro ziet u voor >welke zorgkosten de rekening is. U logt in met DigiD én sms-controle. Komt het betalen nu even niet uit? Geen nood! Vraag voor 1 keer uitstel aan voor maximaal 31 dagen. Dit doet u eenvoudig in uw financieel overzicht, nog vóór de vervaldatum van de rekening.


Log in met sms voor al uw gegevens

Samen zorgen we er voor dat uw persoonlijke gegevens goed beschermd zijn. Gegevens over de zorg die u krijgt zijn extra privacygevoelig en alleen voor uw ogen bestemd. U wilt natuurlijk niet dat uw gegevens in de handen vallen van internetcriminelen. Die proberen door phishing uw persoonlijke gegevens te achterhalen. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw gegevens extra goed beschermd zijn. Dit hebben wij afgesproken met alle zorgverzekeraars samen.

Wij vragen daarom van u om in 2 stappen in te loggen. Dat betekent dat u inlogt met uw wachtwoord én een sms-code. Criminelen die uw gebruikersnaam en wachtwoord achterhalen kunnen op deze manier toch niet bij uw persoonlijke gegevens.

Mijn Avéro veilig afsluiten

U blijft automatisch 15 minuten ingelogd op Mijn Avéro. Gebruikt iemand anders na u de computer? Sluit dan veilig af door zelf uit te loggen. Klik daarvoor op 'uitloggen' rechtsboven in uw scherm.

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik sms-controle aan?

Sms-controle vraagt u aan bij DigiD. Ga op Mijn DigiD naar Extra controle via sms instellen en kies voor Controle via sms aanvragen.

Moet ik elke keer met sms-controle inloggen?

Op uw eigen telefoon of laptop hoeft u niet elke keer in te loggen met sms-controle. Wij hebben daarvoor wel toestemming nodig om een cookie te plaatsen. De sms-code is dan een half jaar geldig voor dit apparaat. Geef alleen toestemming als u een vertrouwd apparaat gebruikt. Maakt u gebruik van een openbare computer? Geef dan geen toestemming.

Wat als ik geen mobiele telefoon heb?

Ook zonder mobiele telefoon kunt u sms-controle gebruiken. U kunt sms-controle aanvragen op Mijn DigiD met uw vaste telefoonnummer. U ontvangt dan een gesproken sms-bericht op dat telefoonnummer.

Kan ik de DigiD app gebruiken?

U kunt de DigiD app gebruiken. Met de DigiD app heeft u ook toegang tot al uw gegevens. U logt in met een door u goedgekeurd apparaat én een inlogcode of QR-code.

U kunt de DigiD app alleen gebruiken als u ook sms-controle aanvraagt. Kunt u nog geen sms-controle kiezen? Vraag dan eerst sms-controle aan op Mijn DigiD.

Andere vragen over DigiD?

Op de website van DigiD vindt u onder het kopje 'Vraag en antwoord' de meest gestelde vragen.

 
Terug naar boven