Vergoedingen en dekkingen 2015

Snel naar...

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Wij willen u goed adviseren. Avéro Achmea werkt daarom met onafhankelijke adviseurs.
​Goede zorg en ruime vergoedingen​​​​​​​​​​

​​Goede zorg betekent de juiste zorg op het juiste moment en op de juiste plaats. Avéro Achmea is er voor ú, wanneer u goede zorg nodig heeft. Met een heel ruime basisverzekering en uitmuntende aanvullende verzekeringen. Om u te helpen bij de keuze welke zorgcombinatie het beste bij u past, hebben wij een vergoedingenwijzer gemaakt.

De zorgcombinatie die het beste bij u past
Om u te helpen bij de keuze welke zorgcombinatie het beste bij u past, hebben wij een vergoedingenwijzer gemaakt. U vindt daar het uitgebreide dekkingsoverzicht van onze basis- en aanvullende verzekeringen. Wij geven u graag wat extra’s: korting

Kijk op onze digitale vergoedingenwijzer. Hier ziet u snel en efficiënt wat de vergoedingen én voorwaarden zijn voor elke basis- en aanvullende verzekering. Zo ziet u gelijk welke zorgcombinatie het beste bij u past!
 
Lees de vergoedingenwijzer 2015 voor een compleet overzicht van de vergoedingen en premies van de basis- en aanvullende verzekeringen.
 
Extra informatie
Naast het totale vergoedingenoverzicht hebben wij voor sommige vergoedingen extra informatie. Die vindt u hieronder per onderwerp. Hier vindt u de tarieven voor niet gecontracteerde zorg en wat we vergoeden vanuit het Select Zorg Plan en het Keuze Zorg Plan.
 
Gaat u naar een niet gecontracteerde zorgverlener?
Mogelijk moet u de nota dan eerst zelf voorschieten. Deze nota dient u vervolgens bij ons in. Wij adviseren u contact op te nemen met de niet gecontracteerde zorgverlener over de hoogte van het te declareren bedrag. Als u een Select Zorg Plan heeft ontvangt u over het algemeen een lagere vergoeding van ons, dan uw zorgverlener bij u in rekening brengt. Houdt u er rekening mee dat u mogelijk nog eigen risico verschuldigd bent over de vergoeding. Voor de actuele stand van het eigen risico verwijzen wij u naar het laatste declaratieoverzicht. Uiteraard kunt u dit ook telefonisch (071 751 00 22) bij ons opvragen.
 
 
Mondzorg inclusief orthodontische behandelingen
Voor kinderen onder de 18 betalen wij de tandartskosten vanuit de basisverzekering. Dit geldt echter niet voor kronen, bruggen, inlays en implantaten. En ook niet voor orthodontie. Hiervoor kunt u een aanvullende verzekering afsluiten.
 
Ziekenvervoer declaratieformulieren
Bezoek en/of verblijfskosten gezinsleden​​​ (geen toestemming nodig)​
Eigen vervoer
Openbaar vervoer​​
Taxivervoer​

Paramedische zorg 
 
 

 
Brillen en contactlenzen
Kortingen 2015
 
Medisch specialistische zorg
Vergoeding medisch specialistische zorg 2015
 

Aanvraagformulier medische behandeling

Aanvraagformulier Ongevallendekking Mondzorg
 
Heeft u hulp nodig bij langdurige zorg?
De Zorgversneller helpt u met het krijgen van langdurige zorg.
 
 
​​​​​
Terug naar boven