Zakelijke Glasverzekering
Voor financiële zekerheid en snelle afhandeling bij glasschade

Glasverzekering

Uw glas goed verzekerd

Een glasverzekering is van groot belang. Niet alle oorzaken van ruitbreuk zijn verzekerd op een opstalverzekering. Met de Glasverzekering van Avéro Achmea verzekert u schade aan glas en schade aan kunststof koepels en dakramen. Ook wanneer deze veroorzaakt is door vandalisme of inbraak. En heeft u schade? Dan is 1 telefoontje genoeg voor een snelle afhandeling.

Deze verzekering is onderdeel van het Zaken Zekerplan. Sluit u meerdere verzekeringen binnen dit pakket, dan ontvangt u tot 8% pakketkorting.

Onze verzekeringen sluit u af via een onafhankelijk adviseur. De adviseur kent uw bedrijf en uw bedrijfsrisico’s. Zo bent u verzekerd van een goed advies. 


3 redenen om voor de Glasverzekering te kiezen

  • Schade aan glas goed verzekerd
  • Verzekert ook kunststof koepels en dakramen
  • Kosten voor noodvoorziening ook verzekerd

Bekijk wat u verzekert met onze Glasverzekering

Wel verzekerd

  • glasbreuk en kosten voor noodvoorziening

Niet verzekerd

  • schade als er geen sprake is van glasbreuk zoals: krassen, butsen, schrammen en schilferingen

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze voorwaarden Glasverzekering Zaken Zekerplan of neem contact op met uw adviseur.
Voorwaarden Glasverzekering Zaken Zekerplan

Bekijk alle Zaken Zekerplan voorwaarden:
Voorwaarden en meer

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

De informatiedocumenten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze informatiedocumenten geen rechten ontlenen.

Met het informatiedocument kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Het informatiedocument helpt u onze verzekering te vergelijken met andere aanbieders.

Bekijk het informatiedocument

Glasverzekering

Vind een adviseur

Uw bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.