Zakelijke Computer- en Elektronicaverzekering
Zodat schade aan onder andere uw computers, printers en kopieermachines snel verholpen wordt

Computer- en Elektronicaverzekering

Verzekert schade aan uw computer en elektronische apparatuur 

Met de Computer- en Elektronicaverzekering van Avéro Achmea verzekert u de schade aan onder meer uw computers en randapparatuur zoals printers en kopieermachines. Ook kunt u uw laptop en beamer meeverzekeren. Zowel op uw vestigingsadres als op locatie, bijvoorbeeld als u uw laptop, tablet of beamer meeneemt naar de klant. En met de Computer- en Elektronicaverzekering bent u verzekerd voor de extra kosten die u maakt als de apparatuur niet werkt door schade. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor overwerken, het inhuren van personeel of huren van andere apparatuur.

Deze verzekering is onderdeel van het Zaken Zekerplan. Sluit u meerdere verzekeringen binnen dit pakket, dan ontvangt u tot 8% pakketkorting.

Onze verzekeringen sluit u af via een onafhankelijk adviseur. De adviseur kent uw bedrijf en uw bedrijfsrisico’s. Zo bent u verzekerd van een goed advies. 


3 redenen om voor de Computer- en Elektronicaverzekering te kiezen

  • Verzekert schade aan uw computer en elektronische apparaten
  • Zowel op uw kantoor als bij de klant
  • Ook gevolgschade is goed verzekerd

Bekijk wat u verzekert met onze Computer- en Elektronicaverzekering

Wel verzekerd

  • schade aan of diefstal van computer en elektronische apparatuur
  • gevolgschade, bijvoorbeeld als u na schade tijdelijk apparatuur moet huren, tot maximaal 50% van het verzekerd bedrag tot €11.500

Niet verzekerd

  • schade als gevolg van een overstroming of een aardbeving
  • schade van esthetische aard zoals krassen, schrammen, deuken of andere lichtebeschadigingen, tenzij de beschadiging van invloed is op het functioneren van de verzekerde installatie
  • schade als gevolg van afwijkend gebruik
  • schade die nog onder de garantie valt

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze voorwaarden Computer- en Elektronicaverzekering Zaken Zekerplan of neem contact op met uw adviseur.
Voorwaarden Computer- en Elektronicaverzekering Zaken Zekerplan

Bekijk alle Zaken Zekerplan voorwaarden:
Voorwaarden en meer

Wilt u ons product vergelijken met andere aanbieders?

De informatiedocumenten zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt aan deze informatiedocumenten geen rechten ontlenen.

Met het informatiedocument kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Het informatiedocument helpt u onze verzekering te vergelijken met andere aanbieders

Bekijk het informatiedocument

Elektronicaverzekering

Vind een adviseur

Uw bedrijf is uniek. Dat vraagt om een advies op maat. Daarom werken we alleen samen met onafhankelijke adviseurs. Vind een adviseur die bij u past.