Snel naar...
Vergroot uw professionele waarde en win een persoonlijk consult met expert Gerard Rooks

Even voorstellen

Ik ben Gerard Rooks, 49 jaar. Ik heb altijd in de financiële wereld gewerkt, als intermediair en als verzekeraar. Nu ben ik Voorzie consultant. Namens Voorzie geef ik trainingen en coach intermediaire organisaties op de volgende thema’s:

  • ontwikkeling van strategie, cultuur en kernwaarden
  • verbetering van communicatie
  • verbetering van processen
  • vergroten van klantgerichtheid.

Ik zet mensen en organisaties in hun kracht. Dat is mijn passie. Mijn vernieuwende vorm van risicomanagement helpt de adviseur zijn waarde van advies te vergroten.

De waarde van een goed advies
Een goed advies wordt steeds belangrijker. Zeker nu de complexiteit van financiële dienstverlening toeneemt. Vooral ondernemers staan voor ingewikkelde keuzes die een grote impact kunnen hebben op hun bedrijfsvoering. Een goed advies van een vakkundige en onafhankelijke specialist is onmisbaar. Wij ondersteunen adviseurs met kennis, expertise, middelen en innovatie.

Adviseurs die open staan voor verbetering
We richten ons op adviseurs die verandering als een kans zien. Adviseurs die ondernemend, onafhankelijk en vernieuwend zijn. Professionals die het klantbelang altijd voor ogen houden. Net zoals wij dat doen.

Met ons ervaren team van consultants helpen we adviseurs met hun koers voor de toekomst. We laten kansen zien en vertellen hoe ze die kunnen gebruiken. Dat doen we door de inzet van innovatieve programma’s als De Ruimtemakers of een leergang cultuurverandering. Daarmee geven we samen invulling aan de Waarde van Advies. Nu en in de toekomst.

Gerard komt graag helpen
Ook benieuwd naar hoe Gerard jou kan helpen kansen beter te benutten en in te spelen op vernieuwing? Laat dan je e-mailadres achter en maak kans op een persoonlijk consult van 3 uur van Gerard Rooks, consultant Voorzie.

Terug naar boven