Zaken Zekerplan Brand: Kasgeldverzekering
Het kasgeld verzekerd tegen brand, diefstal en afpersing

Rubriek Brand: Kasgeldverzekering

Uw bedrijfseigendommen goed verzekerd

Een bedrijf kan ernstige schade oplopen door bijvoorbeeld een brand of storm. Met de Brandverzekeringen van Avéro Achmea verzekert u schade aan gebouwen, inventaris of voorraad. Ook schade door bedrijfsstilstand kunt u verzekeren. Met de Brandverzekeringen biedt u uw relaties optimale zekerheid. Wij bieden u deskundige ondersteuning tijdens het acceptatie- en schadetraject. De rubriek brand kent 8 verschillende verzekeringen.

  • Geeft rust en zekerheid bij brand 
  • Op maat samen te stellen
  • Verzekert ook tegen bedrijfsstilstand

Kasgeldverzekering

Het kasgeld verzekerd tegen brand, diefstal en afpersing

De Kasgeldverzekering is onderdeel van de rubriek Brand uit het Zaken Zekerplan. Deze verzekering vergoedt schade door het verlies van kasgeld door diverse oorzaken. Met de Kasgeldverzekering van Avéro Achmea biedt u uw relaties optimale zekerheid. Wij bieden u deskundige ondersteuning in het acceptatie- en schadetraject. 

Bekijk wat u verzekert met de Kasgeldverzekering

Wel verzekerd 

  • kasgeldschade door brandschade, bliksemschade, stormschade
  • kasgeldschade door diefstal of afpersing 
  • geld van personeel en klanten voor een aantal gedekte evenementen tot 10% van het verzekerde bedrag 
  • schade aan het gebouw door een aantal gedekte evenementen

Niet verzekerd 

Schade als gevolg van:

  • aardbeving, vulkanische uitbarsting of overstroming
  • een medewerker die eerder bij een vermogensdelict betrokken is geweest
  • illegale activiteiten zoals hennepteelt

Bij diefstal met braak buitenzijde is de maximale vergoeding afhankelijk van de inbraakbestendigheid van de kluis. Voor geld buiten de kluis geldt een maximale vergoeding van €1.250.

Downloads & voorwaarden

Precies weten wat wel en niet verzekerd is? Bekijk de voorwaarden van de Kasgeldverzekering.

Veelgestelde vragen over de Kasgeldverzekering 

Hoe krijg ik een offerte?

Met ons online offerteprogramma ZZP Online maakt u snel en eenvoudig een complete offerte voor uw relatie. Doordat het programma interactief is, kan onze Commerciële Binnendienst u direct ondersteunen bij het op maat maken van uw voorstel. Nadat uw relatie de offerte inclusief de slotvragen ondertekend heeft, rondt u de aanvraag digitaal af. Snelheid, gemak en maatwerk.

Hoe krijg ik toegang tot ZZP Online? 

Werkt u samen met ons op het gebied van schadeverzekeringen? Dan heeft u van ons inloggegevens voor ZZP Online ontvangen. Bent u deze kwijt? Bel dan onze supportdesk op telefoonnummer 058 297 72 34. Of mail naar supportdesk@achmeaonline.nl

U kunt op 2 manieren inloggen

Hoe werkt ZZP Online?

Wat zijn belangrijke richtlijnen bij acceptatie van de Kasgeldverzekering?

De Kasgeldverzekering is onderdeel van de rubriek Brand uit het Zaken Zekerplan. U kunt de dekking alleen sluiten in combinatie met de andere brandverzekeringen van het bedrijf.

Ook ZZP Online bevat acceptatierichtlijnen en -grenzen. Loopt uw offerte hierop vast? Neem dan contact op met onze Commerciële Binnendienst. Zij helpen u direct verder.

Hoe geef ik een wijziging op een bestaande verzekering door?

Wijzigingen geeft u per mail door aan de Commerciële Binnendienst. U ontvangt dan binnen een week de gewijzigde polis(sen). Bij bepaalde wijzigingen van een risico (ander risicoadres of contractant) vragen wij u om een aanvraagformulier aan te leveren. Heeft u vragen over een wijziging? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact met een deskundige

Onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 10. Mailen kan ook naar accountbedrijvenschade.avero@achmea.nl