Het VvE Zekerplan
Dekt de belangrijkste schaderisico's voor VvE's af in 1 compleet verzekeringspakket

Het VvE Zekerplan

Dekt schaderisico’s en aansprakelijkheden voor VvE’s op maat af

Een Vereniging van Eigenaren loopt verschillende schade- en aansprakelijkheidsrisico’s. Iedere Vereniging van Eigenaren is wettelijk verplicht een gebouwen- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. 

Deze verplichte verzekeringen dekken lang niet alle risico’s af. Zo kunnen bijvoorbeeld juridische hulp bij conflicten en het opruimen van milieuschade na brand of lekkage voor onverwachte hoge kosten zorgen. Soms kan het bestuur van de VvE zelfs in hun privévermogen worden aangesproken voor schade van de VvE.  

Het VvE Zekerplan dekt al deze risico’s af in 1 pakket. Dit voorkomt hiaten of dubbele dekkingen en biedt administratief gemak. Bovendien profiteert uw relatie van maximaal 10% pakketkorting. Met het VvE Zekerplan van Avéro Achmea biedt u uw relaties optimale zekerheid. Wij bieden deskundige ondersteuning in het acceptatie- en schadetraject.


  • Belangrijkste VvE verzekeringen in 1 pakket
  • Aantrekkelijke pakketkorting tot 10% mogelijk
  • Extra zekerheid door gratis deskundigentaxatie

Verzekeringen binnen het VvE Zekerplan

Voor wie is dit bedoeld?

Het VvE Zekerplan is bestemd voor Vereniging van Eigenaren en haar bestuurders. 

Veelgestelde vragen VvE Zekerplan 

Kan ik alleen het gebouw verzekeren voor mijn VvE relatie?

De basisdekking van het VvE Zekerplan is een verzekering voor het gebouw en de aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen zijn wettelijk verplicht voor een VvE.

Hoe krijg ik een offerte?

Met ZZP Online maakt u snel en eenvoudig een complete offerte voor uw relatie. Doordat het programma interactief is, kan onze Commerciële Binnendienst u direct ondersteunen bij het op maat maken van uw voorstel. Nadat uw relatie de offerte inclusief de slotvragen ondertekend heeft, rondt u de aanvraag digitaal af. Snelheid, gemak en maatwerk.

Hoe krijg ik toegang tot ZZP Online?

Werkt u samen met ons op het gebied van schadeverzekeringen? Dan heeft u van ons inloggegevens voor ZZP online ontvangen. Bent u deze kwijt? Bel dan onze supportdesk op telefoonnummer 058 297 72 34. Of mail naar supportdesk@achmeaonline.nl.

U kunt op 2 manieren inloggen

Hoe werkt ZZP Online?

Hoe geef ik een wijziging op een bestaande verzekering door?

Wijzigingen geeft u per mail door aan de Commerciële Binnendienst. U ontvangt dan binnen een week de gewijzigde polis(sen). Heeft u vragen over een wijziging? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact met een deskundige

Onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 10. Mailen kan ook naar accountbedrijvenschade.avero@achmea.nl