Voorzie The Game

Tijdens Voorzie The Game buigt u zich een dag lang met een team over een interessante casus van een bestaand advieskantoor. Een kantoor zoals elk ander. In deze casus wordt u als deelnemer geconfronteerd met herkenbare dilemma’s die u dwingen tot het maken van keuzes die de toekomst van het bedrijf gaan bepalen. Keuzes die u in het echte leven ook zult maken. Al die keuzes leiden uiteindelijk tot een toekomstbestendig businessplan.

Praktische informatie

Wat levert The Game u op?

  • Voorzie The Game biedt aan de hand van een real-life casus inzicht in de kansen in de markt.
  • U ervaart hoe het is om keuzes te maken die uw bedrijfsvoering drastisch kunnen veranderen.
  • U doet nieuwe inzichten op tijdens de samenwerking met de andere deelnemers. Die inzichten kunt u direct toepassen in uw eigen onderneming.

Ieder team krijgt ondersteuning in de vorm van een coach
Bij Voorzie The Game wordt u bij het maken van uw keuzes ondersteund door elementen uit het ondernemersprogramma van Voorzie. Denk aan een quickscan van de bedrijfssituatie en aan rapportages van het klanttevredenheidsonderzoek. Of aan informatie over de cultuur en mensen binnen het bedrijf en notulen van vergaderingen. Ieder team krijgt zijn eigen coach tijdens deze dag.


Wat kost de game en op welke locatie vindt het plaats?
The Game vindt plaats op donderdag 5 oktober 2020 in de Hamermolen te Ugchelen. Voorzie The Game kost € 95,- (excl. BTW) per persoon inclusief diner.


Meer informatie? Wij helpen u graag
Wilt u meer informatie over The Game (in een PDF)? Stuur dan een e-mail naar Arno Brons, managing consultant van Voorzie en vraag de PDF aan.