Masterclass DISC

DISC brengt voorkeursgedrag, talenten en communicatie in kaart. Het bevordert open communicatie en helpt conflicten op te lossen en te verminderen. DISC versterkt relaties, de samenwerking in teams en vergroot effectiviteit in de verschillende lagen van een organisatie. Oftewel, het geeft inzicht op de vraag: hoe worden we als team echt effectief?

In de masterclass gaan we op een interactieve manier aan de slag met de persoonlijkheidsstijlen Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Welke stijl heeft u? En waar staat u in uw team? U leert de voorkeursstijlen herkennen en leert begrijpen hoe u met dat inzicht de samenwerking en dienstverlening kunt verbeteren.

Wat levert de masterclass DISC u op?
Na afloop van de masterclass kunt u:

  • de verschillende communicatiestijlen herkennen;
  • dienstverlening aan klanten verbeteren;
  • teamontwikkeling en teambuilding stimuleren;
  • de sterke en zwakke kanten van een team in kaart brengen en hierdoor een krachtig salesteam ontwikkelen.

De masterclass DISC is geschikt voor iedereen die met mensen werkt
Voor mensen die inzicht willen in de eigen krachten en die van het team. Aan de hand van de DISC-test krijgt u een persoonlijk profiel waarin uw voorkeursgedrag, talenten en communicatiestijlen staan.

Voorzie verzorgt de masterclass DISC 2-jaarlijks
Wij verzorgen deze masterclass ook ‘in-house’, specifiek voor organisatieontwikkeling, teamontwikkeling of individuele coaching. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten contact op. Wij helpen u graag.

Meer informatie? Wij helpen u graag
Wilt u meer informatie over de opleiding en de kosten (in een PDF)? Stuur dan een e-mail naar Arno Brons, managing consultant van Voorzie en vraag de PDF aan.