Masterclass Digitale Transformatie

Digitale transformatie gaat over zakelijke transformatie en de impact van technologieën en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen op mens, bedrijf en zelfs maatschappij. Organisaties bereiden zich voor op deze digitale toekomst. Markten verschuiven en klantvragen veranderen. Dus toekomstgericht denken en strategisch handelen worden belangrijker dan ooit. Advieskantoren kunnen van talloze mogelijkheden profiteren. Maar welke mogelijkheden er ontstaan en hoe je vanuit een adviserende rol daar op in kunt spelen is vaak nog onduidelijk.

Praktische informatie

Wat levert deze Masterclass Digitale Transformatie u op:

* in deze masterclass krijgt u nieuwe inzichten waarmee u de digitale transformatie op uw eigen advieskantoor vorm kunt geven
* u leert scenario’s voor de toekomst te beschrijven en nieuwe businessmodellen te ontwikkelen met behulp van nieuwe technologieën
* u krijgt handvatten om u te onderscheiden door digitalisering en toegevoegde waarde te blijven leveren
* na afloop van de masterclass ontvangt u een deelnamecertificaat van de Business Universiteit Nyenrode

Duur: 2 dagen | 7 & 8 oktober

Wilt u meer informatie over de opleiding en de kosten (in een PDF)? Stuur dan een e-mail naar Arno Brons, managing consultant van Voorzie en vraag de PDF aan.

“Dit is één van de weinige trainingen/opleidingen die ik heb meegemaakt, met sprekers van dit niveau. Waar theorie en praktijk zo goed verweven zijn.”

Deelnemers beoordelen deze masterclass met een 9,2